Ce salariu are Cabral la Pro TV! Prezentatorul tv prezintă ‘Ce spun românii’ din 2015

24.06.2020, 14:57
Ce salariu are Cabral la Pro TV! Prezentatorul tv prezintă 'Ce spun românii' din 2015
Ce salariu are Cabral la Pro TV! Prezentatorul tv prezintă 'Ce spun românii' din 2015

Cabral este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori tv din România, iar emisiunile pe care le-a prezentat au fost dintotdeauna urmărite cu mare drag de telespectatori.

Din 2015, el prezintă show-ul de la Pro TV ‘Ce spun românii’. Emisiunea a fost lansată în urmă cu cinci ani, iar în prezent a depășit peste 1000 de ediții.

Cât încasează Cabral la Pro TV

Pe lângă faptul că show-ul de divertisment se bucură de o popularitate foarte mare și are audiențe mari, mulți s-au întrebat ce salariu are Cabral la Pro TV. Conform huff.ro, el ar încasa aproximativ 10.000 de euro pe lună ca moderator al emisiunii ‘Ce spun românii’.

‘Am ajuns la 1.000. Complet neașteptat pentru mine, recunosc. Am ajuns la 1.000 la bătaie cu emisiuni care inițial păreau a fi mult mai pe placul publicului. Am ajuns la atât de multe emisiuni fără să difuzăm certuri, scandaluri ori cuvinte urâte.

S-a lipit de noi un public frumos, cu mulți copii, cu oameni cărora le place să râdă și să se relaxeze în familie ori printre prieteni. Dacă mă întrebi cum am ajuns la 1.000, o să-ți zic simplu că sunt extraordinar de… glumesc. Emisiunea iese așa pentru că suntem o echipă foarte mișto, pusă pe treabă și căreia îi place ce face. Și pentru că am avut noroc să ne vină în studio familii frumoase, oameni calzi și relaxați… Și le mulțumim în fiecare zi celor care ne urmăresc. Și… da, îi invităm în continuare să-și ia familiile și să vină la emisiune’, declara Cabral în urmă cu câteva luni.

Din ce mai produce bani

Însă Cabral nu a cochetat doar cu televiziunea, ci și cu afacerile. Prezentatorul de la PRO TV a fost asociat la firma Kiai Magic SRL, însă a avut numai pierderi în ultimii 10 ani.

Acum, Cabral are profit doar din două firme! Una este Negru Production , înființată în 2004, iar în 2013 a avut un câștig subtanțial de 233.000 lei. La firma Negru Production SRL, unde este asociat cu sora lui, Cabral a avut un profit de 165.000 lei pentru același an.

Înainte de a veni la PRO TV, Cabral a mai prezentat emisiunea de monden ‘Poveștiri De Noapte’, alături de Mircea Solcanu. Show-ul de la Acasă TV a fost difuzat până în 2014. De asemenea, el a debutat și ca actor în mai multe seriale românești, precum ‘Regina’, ‘Inimă de țigan’, ‘State de România’.

 

citește și...