Soția fotbalistului Sebastian Chitoșcă face dezvăluiri. Ce spune aceasta despre participarea sportivului la ”Survivor România”

08.03.2021, 13:01
Soția fotbalistului Sebastian Chitoșcă face dezvăluiri. Ce spune aceasta despre participarea sportivului la ”Survivor România”
Soția fotbalistului Sebastian Chitoșcă face dezvăluiri. Ce spune aceasta despre participarea sportivului la ”Survivor România”

Partenera de viață a lui Sebastian Chitoșcă a făcut declarații despre participarea acestuia la competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și tran smisă de postul de televiziune Kanal D.

Sebastian Chitoșcă este unul dintre concurenții care fac perte din echipa Faimoșiilor de la ”Survivor România”.

Fostul fotbalist de la FCSB Sebastian Chitoșcă s-a adaptat destul de ușor în echipa Faimoșilor, dar a stârnit și numeroase discuții în tabără. Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, a făcut declarații despre participarea partenerului ei de viață la competiția din Republica Dominicană.

Soția fotbalistului Sebastian Chitoșcă face dezvăluiri. ”Îi sare muștarul la minciuni. Acolo e punctul lui slab”

Sebastian Chitoșcă, alături de soția sa (FOTO:Kanal D)

„Îl cunosc foarte bine, el a făcut fotbal la nivel de Liga 1. El știe să se integreze foarte bine într-o echipă. El vrea să apropie echipa, nu să o dezbine. Pentru Sebi a fost un dezavantaj că a intrat mai târziu, el vrea să vorbească despre probleme, este vocal. Este genul de persoană care spune lucrurilor pe nume. Îi sare muștarul la minciuni. Acolo e punctul lui slab. E posibil ca Faimoșii să vrea să-l elimine. Am văzut că a obținut câteva voturi. L-aș sfătui să fie mai rezervat. Prietenia lui cu Zanni e una sinceră”, a declarat Alexandra Chitoșcă la emisiunea ”Teo Show”, potrivit click.ro.

Alexandra Chitoșcă a explicat că Sebastian este o persoană extrem de sinceră. „El este o persoană extrem de sinceră, o persoană bună, caldă. M-a impresionat când a plâns la scrisoarea pe care i-am trimis-o de Ziua Îndrăgosiților… El nu este un tip romantic, nici eu nu sunt. E un tip normal”, a completat aceasta.

La ”Survivor Romania”, Sebastian Chitoșcă a primit, de Valentine’s Day, una din cele mai frumoase declaratii de iubire de la sotia lui. “Iti multumesc pentru acesti sapte ani impreuna. Iti sunt recunoscatoare pentru viata frumoasa pe care o traiesc alaturi de tine si sunt atat de mandra ca dintre miliardele de oameni, tu esti sotul meu, imi lipsesti enorm, dar stiu ca am langa mine cel mai puternic barbat care va veni acasa doar invingator. Iti tin pumnii, te iubesc, dragostea mea. Nu numai ca am plans, m-au trecut toate starile posibile pe care nu le-am simtit niciodata in viata mea. Am realizat ca cel mai important lucru este sa stai acasa cu familia. Stiam lucrurile astea, dar nu atat de profund. Sa iti iubesti sotia pentru ca asta inseamna sa fii barbat, nu sa ai muschi…”. 

citește și...