Sosia lui Putin, avertizată “să-și lase mustață și să nu iasă din casă”. Bărbatul își riscă viața pentru a munci

23.09.2022, 18:48

În timp ce ochii lumii sunt ațintiți asupra lui Vladimir Putin, o sosie a sa încearcă să evite atenția, deoarece se teme că ucrainenii și protestatarii anti-război s-ar putea întoarce împotriva sa în orice moment. “Alții îmi sugerează să îmi las barbă și mustață pentru a nu semăna cu Putin. Nu vreau să mă expun la situații periculoase”.

O sosie a lui Vladimir Putin, care a obținut un al doilea venit considerabil din imitarea șefului de la Kremlin, a fost sfătuit să “își lase mustață și să nu iasă din casă” pentru propria sa siguranță.

Slawomir Sobala, în vârstă de 53 de ani, din Polonia, a observat o schimbare de atitudine față de el pe măsură ce campania față de liderul rus s-a agravat.

“Oamenii îmi spun să nu ies din casă din motive de siguranță”

Chinurile sale zilnice sunt intensificate de faptul că în orașul său natal, Wroclaw, în vestul Poloniei, unul din zece locuitori este ucrainean.

“Războiul declanșat de Putin îmi afectează în mod evident viața de zi cu zi. Oamenii mă abordează adesea pe stradă și îmi spun că semăn cu Putin. De asemenea, îmi spun adesea să nu ies din casă din motive de siguranță”, a declarat el pentru Daily Star.

“Nu vreau să mă expun la situații periculoase”

“Alții îmi sugerează să îmi las barbă și mustață pentru a nu semăna cu Putin. Încerc să nu mă aflu în locuri publice, iar atunci când trebuie să fiu acolo, îl ignor și încerc să nu provoc situația.”

Slawomir, care conduce o firmă de transport ca activitate principală, a declarat că lucrează în continuare ca sosie în ciuda pericolului real.

“Da, lucrez, dar nu sunt de acord să particip la toate evenimentele”, a spus el.

“Nu particip la proiecte de divertisment și la evenimente private. Nu vreau să mă expun la situații periculoase. În prezent, am primit mai multe oferte de la producători profesioniști de filme de lung metraj. În curând, voi semna un contract cu unul dintre ei.”

Slawomir a spus că înainte de începerea invaziei lui Putin în Ucraina, la sfârșitul lunii februarie, nu se temea pentru siguranța sa, dar acum se teme.

“Înainte de război nu mă temeam pentru siguranța mea pe stradă, dar acum, când a început războiul, când Putin a atacat Ucraina, mi-e puțin teamă, deoarece în orașul nostru, Wroclaw, sunt mulți oameni din Ucraina care lucrează și locuiesc aici”, a spus el.

Soția sa a remarcat anterior unele dintre aspectele negative ale asemănării sale cu liderul rus, spunând că oamenii îl hărțuiesc adesea pentru selfie-uri.

Ea a spus: “Pentru mine, uneori este amuzant când facem această muncă și întâlnim alte sosii și ne distrăm, dar uneori este inconfortabil, deoarece atunci când suntem cu familia și ne plimbăm în vacanță, pe plajă sau la restaurant, bar, oamenii îl ating”.

Slawek, așa cum este poreclit, a contactat Ambasada Rusiei din Polonia pentru a încerca să aranjeze o întâlnire cu Putin, “dar ei nu îi permit în astfel de situații”, a spus el.

citește și...