Mario Fresh are o sosie. Cum arată tânărul care a devenit viral pe TikTok

24.01.2022, 11:54

Mario Fresh și-a găsit sosia pe TkTok. Artistul a fost îndemnat de fanii să fie atent la o persoana care îi seamănă izbitor. Sosia lui Mario Fresh a ajuns viral pe TikTok în urma mai multor filmulețe pe care le-a postat pe platformă. Cum arată tânărul care a devenit viral pe TikTok

Mario Fresh este unul dintre cei mai populari artiști din România. Adolescentul a devenit faimos în anul 2014, cu susținerea mentorului său, Alex Velea, și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Artistul are o sosie pe care a descoperit-o pe TikTok. Daca cei doi sunt asemănători din punct de vedere al aspectului fizic, în ceea ce privește meseria, se diferențiază total.

Sosia lui Mario Fresh este de meserie cioban

Sosia lui Mario Fresh este de meserie cioban, se ocupă cu creșterea și îngrijirea animalelor. Acesta postează clipuri în care arată cum decurge ziua lui și ce activități desfășoară pe câmp.

 

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de cinci ani, iar relația lor a fost supusă la multe încercări, cea mai recentă fiind legată de fotografia în care artistul se sărută cu Mira.

Mario Fresh, despre căsătoria cu Alexia Eram

Mario Fresh nu plănuiește să se căsătorească cu Alexia Eram prea curând. Cei doi au o relație de cinci ani, însă nu plănuiesc să îşi oficializeze relaţia.

„Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex.

Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză.

M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, a declarat Mario Fresh în emisiunea online a lui Marius Manole.

citește și...