Sorin Pușcașu de la ”Survivor” și-a cerut iubita în căsătorie pe aeroport

23.05.2021, 16:02
Sorin Pușcașu de la ”Survivor” și-a cerut iubita în căsătorie pe aeroport
Sorin Pușcașu de la ”Survivor” și-a cerut iubita în căsătorie pe aeroport

Sorin Pușcașu, fost concurent la emisiunea ”Survivor România”, și-a cerut iubita în căsătorie pe aeroport, la revenirea în țară.

Sorin Pușcașu a făcut parte din echipa Războinicilor de la show-ul ”Survivor România”. Acesta a părăsit competiția din cauza unor probleme de sănătate. Sorin Pușcașu a revenit în România din Republica Dominicană și a făcut un gest neașteptat pe aeroport, unde a fost așteptat de iubita sa, Laura. Sorin Pușcașu a cerut-o în căsătorie pe Laura și i-a dăruit un inel pe care l-a făcut din scoici în Republica Dominicană.

”Vreau să te întreb dacă vrei să fii mama copiilor mei?”, a întrebat-o Sorin pe Laura, potrivit wowbiz.ro. Răspunsul acesteia a fost afirmativ, după ccare cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat.


Ce a spus Sorin Pușcașu despre experiența sa la ”Survivor România”

Sorin Pușcașu a făcut declarații pe aeroprot și despre ce a însemnat experiența ”Survivor România” pentru el.

”Am simțit foarte multă susținere atunci cand am iesit favorit, atunci cand am fost spre eliminare și nu am iesit. Nu m-am gandit la nimic altceva decat la cei de acasa ca stiu ca ma sustin. Am plecat cu gandul de a ma bucura de experienta, nu de a castiga. Nu am fost dezamagit de nimic. Am vazut parerea oamenilor de acasa si nu ma afecteaza absolut deloc. Sunt un om puternic. Daca eram asa cum ma considera unii dintre oamenii de acasa, nu mai aveam atatia oameni minunati care sa ma sustina si sa fie langa mine, aici, acum. Eu asa consider, ca si-au facut o parere gresita despre mine. Eu voi fi acelasi, nu ma voi schimba”, a spus fostul concurent.

”Este foarte greu sa stai trei saptamani pe margine, m-am rugat de doctor la fiecare intrare a colegilor mei. Am asteptat mult dupa rezultatele RMN-ului si cand au venit atunci mi-au dat vestea proasta. As fi dat orice pentru echipa aia si am dat orice.
Da, chiar am dat totul pe traseu. Eu am venit cu ceva probleme, am cautat putin sa ma feresc ca sa nu ajung in situatia de acum. Dar eu am dat tot ce aveam mai bun”, a adăugat acesta.

citește și...