Sorin Pușcașu de la ”Survivor România” urmează să devină tătic. ”Dumnezeu mi-a ascultat dorințele”

12.10.2021, 13:32
Sorin Pușcașu de la ”Survivor România” urmează să devină tătic. ”Dumnezeu mi-a ascultat dorințele”
Sorin Pușcașu de la ”Survivor România” umrează să devină tătic. ”Dumnezeu mi-a ascultat dorințele”

Sorin Pușcașu, fost concurent la emisiunea ”Survivor România”, este în culmea fericirii. Acesta urmează să devină tătic pentru prima oară. Iubita lui Sorin Pușcașu, Laura, este însărcinată. ”Dumnezeu mi-a ascultat dorințele”, a anun țat fostul concurent de la ”Survivor România” pe o rețea de socializare.

Sorin Pușcasu, care a făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”, i-a dăruit un inel iubitei sale, Laura, la revenirea în țară din Republica Dominicană. Acesta a afirmat că inelul nu a fost pentru a o cere în căsătorie, ci pentru a o întreba pe Laura dacă vrea să fie mama copiilor lui.

Acum, Sorin Pușcașu a anunțat că iubita lui este însărcinată și că el urmează să devină tătic pentru prima oară.  Cei doi vor avea un băiețel.

Sorin Pușcașu de la ”Survivor România” urmează să devină tătic. ”Să nu îți fie teamă pentru ce urmeaza, vei fi cea mai bună mămică!

„Dumnezeu mi-a ascultat dorințele… In ultima poza din acest colaj eram in Seychelles, vacanța cea mai specială din viața noastră, pentru ca fix in acel moment din poza, am aflat ca vom deveni PĂRINȚI, MAMĂ ȘI TATĂ! Încă o data mi-a fost dovedit ca Dumnezeu Este lângă noi și că Legea Atracției funcționează întotdeauna! Ceea ce am discutat zi și noapte cu @starlin.belen_rd in emisiunea @survivorromania.oficial s-a îndeplinit. Lau, vreau sa îți mulțumesc și sa îți promit ca voi da tot ce am mai bun! Ești cea mai frumoasa, deșteaptă si minunată femeie! Sa nu îți fie teamă pentru ce urmeaza, vei fi cea mai bună mămică! VĂ iubesc pentru toată viața!, a spus Sorin Pușcașu în mediul online, potrivit wowbiz.ro.

”Am aflat și ce sex are bebele nostru, urmează să postăm in această seară pe canalul meu de YouTube și petrecerea de Gender Reveal și sa împărtășim cu voi ce vom avea! Ofetiță, sau un băiețel?!??”, a adăugat el.

Ce spuneau Sorin Pușcașu și iubita lui despre căsătorie

”Eu stiu ca ea cumva nu tine foarte mult la acele acte, cum nici eu nu tin. Doar ca sunt sigur ca daca o voi cere va zice Da si va trece peste chestia asta. Toate se intampla cu un scop si la momentul lor. Acum am cerut-o sa fie mama copiilor mei pentru ca-mi doresc foarte mult, stiu ca si ea isi doreste… mi-a raspuns cu Da, asa ca nu stiu ce se va intampla in curand”, a spus Sorin Pușcașu.

Laura, iubita lui Sorin, a afirmat că nu își dorește să se căsătorească cu acte. ”Nu vreau să ma casatoresc cu acte, nu vreau…Conexiunea noastra este de un alt nivel. Nu simt nevoia sa am acte cu el, o sa raman cu el pentru tot restul vietii. Nu cred ca ma tine legata un act. Si ca daca atunci cand o sa avem copii stiu ca ne trebuie, o sa facem..oricum o sa facem nunta, dar gen petrecere de logodna”.

citește și...