Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, sezonul 3! Au pus mâna pe 30.000 de euro

22.04.2020, 23:46
Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, sezonul 3! Au pus mâna pe 30.000 de euro
Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, sezonul 3!

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii Asia Express, sezonul 3, și al premiului în valoare de 30.000 de euro, după o cursă infernală prin orașul Taipei, Taiwan.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, sezonul 3!

Două echipe s-au luptat pentru marea amuletă, însă doar una a reușit să pună mâna pe trofeul Asia Express.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii Asia Express, sezonul 3! Cei doi au plecat în cursa plină de adrenalină cu Speak și Ștefania, echipa care s-a clasat pe locul 2, ajungând la final cu doar câteva minute după echipa câștigătoare.

Echipele finaliste au fost nevoite să îndure probe dificile, care i-a adus în pragul disperării.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii Asia Express, sezonul 3! În finala Asia Express, sezonul 3, vedetele au fost nevoite să mânânce din nou ‘tofu împuțit’, o specialitate taiwaneză urât mirositoare.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor s-au luptat cu Speak și Ștefania, în finala Asia Express

De asemenea, echipele au trebuit să facă fiecare câte un puzzle, care le-a dat mari bătăi de cap. Sorin Bontea şi Răzvan Fodor au reuşit să rezolve primii puzzle-urile, lăsându-i pe Speak şi Ştefania în urmă.

‘Mă demoralizează foarte tare când îi văd pe Fodor şi Bontea în faţa noastră, când ştiu că începuserăm înaintea lor’, a declarat Ştefania despre echipa adversă.

În plus, finaliștii au avut parte de o surpriză în camera de hotel, au primit o tabletă şi au putut să vorbească cu cei de acasă.

Cea de-a treia ediție a emisiunii Asia Express – Drumul Comorilor s-a filmat Filipine și Taiwan. La început, nouă cupluri de vedete au pornit în lupta pentru premiul de 30.000 de euro, însă în cursa pentru ultima șansă au ajuns doar două perechi: Sorin Bontea și Răzvan Fodor, precum și Speak și Ștefania.

citește și...