Asia Express. Răzvan Fodor, declarație halucinantă despre Carmen Grebenișan și Alina Ceușan. ‘Niște pițipoance care miros frumos!’

16.04.2020, 16:33
Asia Express. Răzvan Fodor, declarație halucinantă despre Carmen Grebenișan și Alina Ceușan. 'Niște pițipoance care miros frumos!'
Răzvan Fodor, afirmații fără perdea la adresa Alinei Ceușan și Carmen Grebenișan: 'Sunt pițipoance mișto, miros mișto'

Răzvan Fodor, partenerul lui Sorin Bontea, la ‘Asia Express – Drumul Comorilor’ a făcut afirmații fără perdea la adresa Alinei Ceușan și Carmen Grebenișan.

Acesta a mărturisit că nu a avut o părere tocmai bună despre cele două blonde atunci când a auzit că vor concura împreună la ‘Asia Express’.

Răzvan Fodor, declarație halucinantă despre Carmen Grebenișan și Alina Ceușan. ‘Niște pițipoance care miros frumos!’

Răzvan Fodor a decis să spună lucrurilor pe nume și a făcut mărturisiri fără ocolișuri. Ținta lui au fost vloggerițe din Cluj-Napoca, despre care a afirmat că sunt două pițipoance înainte de a le cunoaște. Ulterior, și-a schimbat părerea.

‘Mi s-a făcut cunoștință cu blondele, cu Alina și Carmen, înainte să plecăm, am zis… bă e locul lor aici, e bine că avem și ceva carne de tun, în care să dăm atunci când nu ai pe cine să dai afară. Sunt pițipoance mișto, miros mișto. Băi, așa de rău îmi pare atunci când mă înșel. În ultimul timp nu prea mă mai înșel așa la oameni, dar de data asta m-am înșelat. Măi, așa fete… Am făcut un story și am pus pe Instagram. Cele mai șmechere fete cunoscute în anul 2019’, a recunoscut Răzvan Fodor, în cadrul unei intervenții la ‘Neața cu Răzvan și Dani’.

citește și...