Ce se întâmplă acasă la Răzvan Fodor în autoizolare. ”Un vecin nu îndrăznește să se apropie de casa noastră ca să ceară o cană cu zahăr”

14.04.2020, 09:46
Ce se întâmplă acasă la Răzvan Fodor în autoizolare. ”Un vecin nu îndrăznește să se apropie de casa noastră ca să ceară o cană cu zahăr”
Ce se întâmplă acasă la Răzvan Fodor în autoizolare. ”Un vecin nu îndrăznește să se apropie de casa noastră ca să ceară o cană cu zahăr”

Soția lui Răzvan Fodor a dezvăluit ce se întâmplă în casa lor de când se află în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coonavirus din România.

Răzvan Fodor este căsătorit cu Irina, împreună cu care are o fetiță, Diana. Cei trei se află în izolare la domiciliu de cinci săptămâni.

Pe blogul ei, Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor a dezvăluit ce se întâmplă în casa lor de când a început izolarea.

”După această perioadă, trag concluzia că soțul meu iubit mai are doar trei tricouri mari și late. Zău, mi se rupe sufletul de mila lui. Că mă gândesc că dacă mai avea și altele, le îmbrăca. Da’ n-are, săracu’, pentru că numai în astea defilează.

Eu, în schimb, am început să mă îmbrac din ce în ce mai frumos în casă. Trei dimineți la rând m-a întrebat fii-mea dacă plec undeva. Unde să plec, mamă? Poate doar la balamuc!

Dacă mai ține mult treaba asta, ajung în sfârșit să port toate hainele pe care le am și cărora nu le găsisem ocazie încă. Partea proastă e că Fodor cred că rămâne într-un singur tricou. Lasă, că vine vara, poate să stea și la bustul gol”, a povestit Irina Fodor.

Soția lui Răzvan Fodor a povestit și cum a dezinfectat casa cu clor, iar în momentul în care partenerul său de viață s-a întors de la bunica lui și-a ars pielea.

”Mamaia lui Fodor are 91 de ani și trăiește singură, așa că, acum câteva zile, partenerul meu de viață a dat o fugă până la dumneaei ca să îi ducă una-alta. M-a sunat cu vreo 5 minute înainte să se întoarcă acasă. Mare greșeală! Pentru că în capul meu Fodorică era o bombă biologică pe două picioare, am dat în prealabil cu clor MULT! pe clanța de la poartă și pe cea de la ușa de la intrare. Practic, curgea clor din poartă ca la robinet. Când a intrat creștinul în curte, și a atins nenorocirea, și-a ars pielea. A fugit direct la baie să spele nu microbii, ci clorul de pe mâini. Obiectiv atins!

În rest, cu asta îmi ocup timpul: dezinfectez. Scările, mesele, scaunele, copilul, soțul, mama soacră. Nimeni și nimic nu scapă. Flora și fauna și-au luat catrafusele și s-au cărat, de atâta curățenie: vrăbiuțele ciugulesc numai prin curțile vecine, iar la noi în grădină, singurele care rezistă cu stoicism sunt niște urzici”, a adăugat Irina Fodor.


Pentru că Răzvan Fodor este astmatic și în această perioadă strănută și tușește, niciun vecin nu se apropie de casa lor.

”Fodor e ușor alergic și nițel astmatic. Asta înseamnă că acum, în perioada cu polen mult, ori strănută, ori tușește, ori amândouă.

Un vecin nu îndrăznește să se apropie de casa noastră ca să ceară o cană cu zahăr.

Nu mai spun că toți curierii care au să ne facă livrări se opresc la poarta vecinului și probabil spun “Tatăl nostru” și se roagă să nu fie comanda totuși la curtea aia cu tuse și junghi”, a încheiat Irina Fodor.

citește și...