Sorin Bontea, dezvăluiri despre marea finală „Chefi la Cuțite”! De ce a făcut crize de nervi în platou

13.06.2021, 16:12
Sorin Bontea, dezvăluiri despre marea finală „Chefi la Cuțite”! De ce a făcut crize de nervi în platou
Sorin Bontea, dezvăluiri despre marea finală „Chefi la Cuțite”!

Mai sunt doar câteva zile până la finala emisiunii culinare „Chefi la Cuțite”, de la Antena 1. În competiție au mai rămas doar câțiva concurenți, iar lupta este din ce în ce mai aprigă între cele trei tabere. 

Ultima ediție a show-ului va fi împărțită în două și difuzată marți și miercuri, pe 15 și 16 iunie. Telespectatorii vor putea afla cine va fi marele câștigător al sezonului 9 „Chefi la Cuțite”, cel care va pleca acasă cu 30.000 de euro.

Când va avea loc marea finală „Chefi la Cuțite”

Invitat duminică dimineață, 13 iunie, la ‘Neatza de Weekend’, chef Sorin Bontea a făcut dezvăluiri picante despre marea finală „Chefi la Cuțite”. După ultimul battle, Sorin Bontea a rămas cu patru bucătari, Dorin, Victorina, Elena și Riki. Florin Dumitrescu cu cinci bucătari, iar chef Cătălin Scărlătescu cu trei bucătari.

Pe măsură ce emisiunea se apropie de final, cei trei chefi au avut ieșire dure în platou, în special Sorin Bontea. Florin Ristei i-a mărturisit că niciodată nu l-a văzut atât de nervos, precum s-a manifestat la „Chefi la Cuțite”.

„Niciodată nu te-am văzut așa de nervos, am fost și în Asia Express și nici măcar acolo nu se întâmpla așa.”, a spus Florin Ristei.

Sorin Bontea a explicat de ce a făcut crize de nervi la filmări

În schimb, Sorin Bontea a recunoscut că sezonul 9 „Chefi la Cuțite” a fost cel mai greu de până acum.

„Finală la Chefi la cuțite, va fi o finală foarte tare. A fost un sezon greu, foarte multe battle-uri, eram non-stop la duel. Îmi doream să am cât mai mulți în semifinale pentru că ăsta este rolul meu. E normal”, a declarat Sorin Bontea la Antena 1.

O premieră în finala „Chefi la Cuțite” va fi faptul că telespectatorii vor putea comanda online meniurile din emisiune. Astfel, românii vor putea gusta din meniurile semifinaliștilor „Chefi la Cuțite”. Potrivit producătorilor emisiunii, sunt deja 6 orașe mari din România unde se pot face comenzile.

citește și...