Rikito Watanabe s-a tatuat pentru chef Sorin Bontea. Cum a reacționat juratul de la ”Chefi la cuțite”

02.06.2021, 10:51
Rikito Watanabe s-a tatuat pentru chef Sorin Bontea. Cum a reacționat juratul de la ”Chefi la cuțite”
Rikito Watanabe s-a tatuat pentru chef Sorin Bontea. Cum a reacționat juratul de la ”Chefi la cuțite”

Rikito Watanabe, concurent în echipa lui Chef Sorin Bontea de la ”Chefi la cuțite” din acest sezon, a făcut un gest neașteptat pentru juratul de la show-ul culinar transmis de Antena 1.

Rikito Watanabe, Riki cum este el cunoscut, și-a făcut un tatuaj permanent pe unul dintre brațe pentru a-și arăta admirația pentru chef Sorin Bontea, din echipa căruia face parte în acest sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”. Concurentul și-a tatuat semnătura lui chef Sorin Bontea. De asemenea, acesta și-a tatuat data când a luat trei cuțite în audiții, dar și ziua în care a ajuns în echipa verde, totul alături de simbolul unei furculițe, relatează a1.ro.

„Am făcut tatuaj ca să nu uit sezonul 9, niciodată nu trebuie să uit de asta. Am crescut aici, așa simt”, a spus Rikito Watanabe.

Chef Sorin Bontea, impreesionat de gestul făcut de Rikito Watanabe

Chef Sorin Bontea a fost extrem de impresionat de gestul făcut de concurentul său din echipa verde. „Băi, ești nebun? La primul battle pe care l-am câștigat le-am dat o bere și a zis Riki să îi dau un autograf pe sticla de bere. Am zis ok. Și acum mă trezesc că Riki și-a tatuat pe mâna stângă autograful pe care i l-am dat atunci”, a spus chef Sorin Bontea. „E impresionant, sincer. Emoționant, flatant, măgulitor, ieșit din comun. Trebuie să îi arăt nevestei, ea nu are tatuaj cu mine”, a adăugat acesta.

Chef Florin Dumitrescu a comentat pe marginea gestului pe care l-a făcut Rikito Watanabe pentru chef Sorin Bontea: „Și-a demonstrat, și-a declarat iubirea eternă pentru cheful lui preferat, Sorin Bontea. Eu apreciez, sincer, nebunia asta”.

„Cât devotement, cât de implicat să fii ca să faci asta. Mi se pare șoc”, a spus și chef Cătălin Scărlătescu.

citește și...