Clipe grele pentru chef Sorin Bontea la ‘Chefi la cuțite’: ce concurent important a pierdut. Nimeni nu se aștepta la el

26.05.2021, 11:40
Clipe grele pentru chef Sorin Bontea la 'Chefi la cuțite': ce concurent important a pierdut. Nimeni nu se aștepta la el
Clipe grele pentru chef Sorin Bontea la 'Chefi la cuțite': ce concurent important a pierdut. Nimeni nu se aștepta la el

Marți seară, 25 mai, ediția 39 a emisiunii „Chefi la cuțite” s-a terminat nu tocmai bine pentru chef Sorin Bontea. Un concurent important din echipa verde a fost eliminat, spre surprinderea tuturor. 

Al zecelea duel din sezonul 9 ‘Chefi la cuțite’ a fost o adevărată provocare pentru concurenții din cele trei echipe, conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Sorin Bontea și-a pierdut cuțitul de aur

Florin Dumitrescu a reușit să câștige cele mai multe farfurii la proba de degustat, iar Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel. În urma confruntării individuale, Sorin Bontea a mai pierdut un concurent.

Concurenții din echipa verde și mov au avut de ales un ingredient de sub cloșurile prezentate de Irina Fodor. Pate de ficat, pastă tahini, tabouleh, guacamole, dulceață de ceapă, sos olandez, aluat de foietaj, pastă de măsline, sos bernaise, ou poșat și ardei copt, acestea au fost ingredientele pe care le-au descoperit concurenții.

Dacă unii s-au descurcat de minune la proba individuală, alții au dus lipsă de inspirație și nu au realizat preparate pe gustul chefilor. Nicoleta Pop și Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, au rămas în fața chefilor, la final.

Cătălin Scărlătescu l-a luat pe Paul Vasile la el în echipă

Din păcate, Paul Vasile, din echipa verde, a primit cele mai puține puncte, spre dezamăgirea lui Sorin Bontea. Tânărul ar fi trebuit să fie eliminat din competiția culinară, însă a fost salvat de chef Cătălin Scărlătescu, care l-a luat în echipa lui.

”Nu știu ce s-a întâmplat cu mine. Chiar nu pot să-mi imaginez. Dacă-mi alegea cineva, ziceam, băi, mi-a ales ăla, a avut ceva cu mine, dar când ți-o faci cu mâna ta…”, a spus Paul Vasile.

După plecarea lui Paul Vasile, Sorin Bontea mai are doar patru persoane în echipă: Elena, Victorina, Dorin și Rikito.

citește și...