Sora Danielei Crudu s-a măritat. Cum a arătat Ana-Maria Crudu la cununia religioasă

20.06.2022, 12:26
Sora Danielei Crudu s-a măritat. Cum a arătat Ana-Maria Crudu la cununia religioasă
Sora Danielei Crudu s-a măritat. Cum a arăta Ana-Maria Crudu la cununia religioasă

Ana-Maria Crudu, sora fostei asistente de televiziune Daniela Crudu, s-a căsătorit religios cu alesul inimii ei, Adrian Neagu. Ceremonia a avut loc în weekend. La eveniment, sora Danielei Crudu a arătat spectaculos într-o rochie de mireasă super sexy. Și Daniela Crudu a făcut senzație la nuntă cu apariția sa.

Eveniment mare în familia Danielei Crudu. Sora sa, Ana-Maria Crudu s-a căsătorit religios cu Adrian Neagu în acest weekend.

Ana-Maria Crudu și alesul inimii ei, Adrian Neagu, s-au cununat civil în septembrie 2021, în Suedia.

Sora Danielei Crudu s-a măritat. Ana-Maria Crudu, superbă în rochie de mireasă

Ana-Maria Crudu și Adrian Neagu s-au cununat religiso în Italia. Potrivit click.ro, nunta a fost organizată la un restaurant din localitatea Bova Marina, în regiunea Calabria. Elis Armeanca a fost cel care a întreținut atmosfera la nunta suroii Danielei Crudu.


Pentru importantul eveniment din viața sa, Ana-Maria Crudu a ales o rochie lungă, strânsă pe trup, cu o crăpătură adâncă pe un picior și trenă, în care a arătat superrb. Și Daniela Crudu a făcut senzație cu apariția ei, alegând să poarte o rochie scurtă și vaporoasă, de culoare albastru deschis, care i-a pus în valoare atuurile fizice.

A participat la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”

În urmă cu ceva timp,  Ana Maria Crudu a participat la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la postul de televiziune Antena 1. A reușit să ajungă în echipa lui chef Cătălin Scărlătrescu.

„Îmi place foarte mult emisiunea și am vrut să îi cunosc și pe chefi. Și cel mai important am vrut să fiu și eu concurentă, să văd exact cum este, să ai acolo emoții, să fii jurizat, să fii presat de timp și să și gătești și să și apari la televizor – mi se pare cel mai greu”, a declarat ea.

„Chiar dacă arăt așa, sunt make-up artist și par că nu am nicio treabă cu bucătăria, provenim dintr-o familie normală și chiar stau în bucătărie ori de câte ori am puțin timp și am poftă de ceva”, a mai spus sora Danielei Crudu.

citește și...