Sophia Loren, ireproșabilă la 87 de ani! Nu-și arată vârsta nici pe departe!

29.09.2021, 11:04
Sophia Loren, ireproșabilă la 87 de ani! Nu-și arată vârsta nici pe departe!
Sophia Loren, ireproșabilă la 87 de ani! Nu-și arată vârsta nici pe departe!

Actrița italiană Sophia Loren, demonstrează că frumusețea nu are vârstă. Ajunsă la vârsta de 87 de ani, vedeta, considerată un adevărat sex-simbol, a fost prezentă la un eveniment care a avut loc la Los Angeles, unde a arătat excepțional. Trecerea anilor parcă nu și-a pus amprenta pe celebra divă italiană.

Sophia Loren a avut o apariție de excepție la o gală organizată la Academy Museum of Motion Pictures, din Los Angeles.

La 87 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în data de 20 septembrie, diva italiană pare că a găsit elixirul tinereții. Este o prezență rafinată și elegantă și are o strălucire aparte.

Sophia Loren, ireproșabilă la 87 de ani! A atras toate privirile

La evenimentul care a avut loc la Los Angeles, Sophia Loren a atras privirile celor prezenți.

Pentru gala respectivă, Sophia Loren a ales o roche lungă, strălucitoare, care s-a mulat perfect pe silueta și formele cu care a făcut furori de-a lungul anilor. Ținuta a fost completată de un clutch și o pereche de pantofi în aceeași nuanță cu rochia.  În cadrul galei respective, Sophia Loren a fost distinsă cu premiul “Visionary Award”.

Sophia Loren, o carieră de mare succes

Sophia Loren este una dintre marile dive ale Italiei, dar şi ale cinematografiei mondiale. Înzestrată de Mama-Natură cu un trup cu forme înnebunitoare, vedeta, pe numele ei real Sofia Villani Scicolone, a demonstrat că este nu doar o femeie foarte frumoasă, ci şi o actriţă extraordinară.

Împărțită între Italia și Hollywood, aceasta a jucat în numeroase filme de succes alături de cele mai mari staruri mondiale, filme conduse de regizori ca: Vittorio De Sica, Mario Monicelli, Ettore Scola, Dino Risi, Mario Camerini, Charlie Chaplin, Sidney Lumet, George Cukor, Michael Curtiz, Anthony Mann și André Cayatte. A interpretat roluri în opt filme regizate de Vittorio De Sica, adeseori alături de actorul Marcello Mastroianni.

Nicio actriță italiană n-a ajuns vreodată la o asemenea popularitate internațională. Este câştigătoare a premiului Oscar şi mai are în palmares cinci Golden Globe, un premiu Grammy şi un premiu BAFTA, printre multe altele.

În ceea ce privește viața personală, Sphia Loren a fost căsătorită, între anii 1966-2007 cu regizorul Carlo Ponti. Din mariajul lor au rezultat doi băieți, Edoardo și Carlo Junior. Sophia Loren are patru nepoți.

FOTO: Hepta

citește și...