Imagini tulburătoare cu Sophia Loren! Actrița de 84 de ani a fost fotografiată în scaun cu rotile

07.07.2019, 15:56
Imagini tulburătoare cu Sophia Loren! Actrița de 84 de ani a fost fotografiată în scaun cu rotile
Sophia Loren este admirată de o lume întreagă

Actrița italiană Sophia Loren, care a ajuns la venerabila vârstă de 84 de ani, a ieșit recent în public, în Bari, Italia. Deși se afla într-un scaun cu rotile atunci când a fost imortalizată, vedeta și-a păstrat aceeași noblețe pe care o afișa în trecut. 

Joacă într-un film regizat de fiul său

Potrivit Știrilor Pro TV, marea actriță revine pe marele ecran, după o pauză de 9 ani, și va juca într-o peliculă regizată chiar de fiul ei, Edoardo Ponti. Filmul se numește „The Life Before Us” și o prezintă pe Loren în rolul unei femei imobilizate într-un scaun cu rotile, care are grijă de copiii unei prostituate. 

Filmările se desfășoară în cochetul oraș italian Bari, renumit pentru peisajele fabuloase și gastronomia remarcabilă.

Mănâncă zilnic spaghete

Sophia Loren, una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale anilor 1960 și nu numai, a dezvăluit în trecut secretele formei sale fizice de invidiat. 

„Mă trezesc zilnic devreme și fac o plimbare de o oră, pe jos. Forma mea fizică se datorează, însă, și spaghetelor. O farfurie pe zi, fără ca asta să facă parte din vreo dietă. În rest, nu mănânc multe grăsimi și dulciuri, chiar dacă acestea din urmă îmi plac foarte mult. Pe scurt, sunt atentă să nu câștig în greutate, însă nu fac din asta o obsesie”, spunea Loren pentru Daily Mail. 

citește și...