Totul despre filmul „THE JOKER”, care se anunță noul fenomen mondial din cinema! Ce a pățit actorul Joaquin Phoenix în timpul filmărilor

03.09.2019, 14:29
Totul despre filmul „THE JOKER”, care se anunță noul fenomen mondial din cinema! Ce a pățit actorul Joaquin Phoenix în timpul filmărilor
Joaquin Phoenix este favorit la un Oscar pentru rolul din „The Joker”

Pelicula „The Joker” a stârnit ropote de aplauze la premiera de la Festivalul de Film de la Veneția, iar Joaquin Phoenix este favorit la un Premiu Oscar pentru rolul său din acest film. 

Presa de peste Ocean scrie că Phoenix îl portretizează pe Joker absolut impecabil și numeroși critici de film sunt siguri că anul viitor actorul va primi Premiul Oscar pentru acest rol. În 2009, regretatul Heath Ledger a primit post mortem un Oscar pentru interpretarea memorabilă a lui Joker, iar multe voci spun că prestația lui Phoenix e chiar mai bună decât a lui Ledger. 

Joaquin Phoenix a slăbit 25 de kg la filmări

 „Acest personaj presupune o transformare radicală, să te dedici cu totul și este remarcabil să-l văd pe Joaquin Phoenix în această postură, jucând de parcă ar fi primul actor care a primit acest rol și, într-un fel, chiar este“, a scris Eric Eisenberg, un critic de film renumit. 

Phoenix a făcut eforturi deosebite pentru a juca rolul cât mai bine și a povestit, la Festivalul de la Veneția, despre problemele pe care le-a avut la filmări. Actorul a slăbit 25 de kg și acest lucru l-a afectat psihic foarte mult. 

„Începi să înnebunești”

„Primul lucru a fost pierderea în greutate, cu asta am început. După cum s-a dovedit, acest lucru chiar te afectează la nivel psihic și începi să înnebunești în momentul în care slăbești atât de mult într-un timp atât de scurt”, a spus Phoenix.

Actorul a dezvăluit și că una dintre cele mai grele „provocări” a fost să imite râsul special al lui Joker și că a repetat foarte mult: „Sincer, nu am crezut că voi reuși să o fac (să râdă ca Joker – n.red.). Am repetat singur mult timp și apoi l-am chemat pe Todd să-i arăt ce a ieșit, pentru că nu mă simțeam pregătit să o fac pe platourile de filmare, în fața tuturor. Mi-a luat foarte mult timp”.   

Mult-așteptata peliculă „The Joker” va avea premiera mondială pe 5 octombrie.

citește și...