Sonia Trifan, distrusă de durere după înmormântarea Corneliei Catanga. ”Înmormântată pe furiș, cât mai repede, băgată într-un sac vidat”

28.03.2021, 14:21
Sonia Trifan, distrusă de durere după înmormântarea Corneliei Catanga. ”Înmormântată pe furiș, cât mai repede, băgată într-un sac vidat”
Sonia Trifan, distrusă de duree după înmormântarea Corneliei Catanga. ”Cimitirul trebuia să fie plin de oameni, nu, așa, pur și simplu, înmormântată pe furiș, cât mai repede, băgată într-un sac vidat”

Creatoarea de modă Sonia Trifan a făcut declarații după înmormântarea Corneliei Catanga.

Sonia Trifan a avut o relație strânsă cu cea care a fost cântăreața de muzică lăutărească Cornelia Catanga. Creatoarea de modă a fost prezentă ieri la înmormântarea artistei. Sonia Trifan este distrusă de durere. ”Ieri am fost praf. Sincer. După ce am plecat de acolo mi-a fost foarte rău de la supărare. M-a durut foarte tare ceafa. Nu a fost nimeni, doar Panseluța Feraru. Atat. Erau câțiva oameni, maxim 15 – 20. Familia și atât. Nu am făcut vaccinul, dar și așa, asta nu m-a oprit să pot să-i aduc un ultim omagiu doamnei și prietenei mele, Cornelia. Nu aveam cum să lipsesc de lângă ea, cum nici ea nu a lipsit de lângă mine în momentele importante. Să vină să-mi dea amendă! Chiar nu mă interesează”, a declarat Sonia Trifan pentru click.ro.

Creatoarea de modă este dezamăgită de faptul că regretata artistă Cornelia Catanga nu a putut fi condusă pe ultimul drum de fanii săi. ”Mi-a plâns sufletul să văd că nu a avut pe nimeni lângă ea, mă refer la cei care au îndrăgit-o atât de mult, fanii ei. Ei erau singura avere a Cornelei. Pentru că ea nu a fost un simplu om, a fost regina muzicii lăutărești și orice român o cunoaște pe Cornelia Catanga. Cimitirul trebuia să fie plin de oameni….nu, așa, pur și simplu, înmormântată pe furiș, cât mai repede, băgată într-un sac vidat, fără datinele și obiceiurile noastre creștinești. A fost o durere fără margini și am sufletul sfâșiat pentru ea”, a completat Sonia Trifan.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit, vineri 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4.

Cornelia Catanga a fost înmormântată sâmbătă, 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

 

citește și...