Sonia Trifan, despre fostul său soț. ”El nu a renunțat să mă mai caute”

19.09.2022, 13:54
Sonia Trifan, despre fostul său soț. ”El nu a renunțat să mă mai caute”
Sonia Trifan, despre fostul său soț

Creatoarea de modă Sonia Trifan, a divorțat de fotbalistul Andrei Neagoe, cu care s-a căsătorit în anul 2016. Cei doi au divorțat la notar în luna ianuarie a acestui an. Sona Trifan a vorbit despre fostul său partener de viață și despre relația cu acesta. ”El nu a renunțat să mă mai caute”, a spus creatoarea de modă.

Sonia Trifan a divorțat de fotbalistul Andrei Neagoe. În 2016, Sonia Trifan și Andrei Neagoe, fost fotbalist la CSM Râmnicu Vâlcea și actual antrenor, s-au cununat civil, iar un an mai tâziu a avut loc nunta. Divorțul celor doi a avut loc în luna ianuarie, la notar.

Creatoarea de modă a dezvăluit, pentru click.ro. în ce relații a rămas cu cel care i-a fost partener de viață.

Sonia Trifan, despre fostul său soț. ”El chiar nu a considerat că suntem pregătiți să ne despărțim definitiv ”

“El nu a renunțat să mă mai caute. În toate modurile mă caută: la telefon, prin mesaje, a venit la ușă, la atelier la mine. El chiar nu a considerat că suntem pregătiți să ne despărțim definitiv dar eu sunt de părere că dacă nu suntem o familie adevărată nu putem să trăim așa. Într-un fel sau altul ne-am jucat cu această reîmpăcare când am vrut eu, nu a mai vrut el și invers”, a declarat Sonia Trifan.

“Cred că trebuie să lăsăm trecutul cât de mult putem în spate și să ne concentrăm pe prezent și evident pe viitor! Nu îmi place să trăiesc în trecut chiar dacă am avut foarte multe momente neplăcute dar uite că astăzi sunt înconjurată de foarte multe prietene. Mi-am dorit să încerc să depășesc momentele și să îmi văd de viață. Acum în decembrie fac aproape trei ani de când am luptat pentru căsnicia mea, ca să rămânem o familie. Din păcate nu a ținut numai de mine. O familie se construiește în doi nu dintr-o singură persoană. În ultimii aproape trei ani de căsnicie am fost chiar singură”, a mai spus creatoarea de modă.

citește și...