Sonia Trifan a divorțat de fotbalistul Andrei Neagoe. ”Nu îmi ascund problemele sub preș”

27.04.2022, 12:11
Sonia Trifan a divorțat de fotbalistul Andrei Neagoe. ”Nu îmi ascund problemele sub preș”
Sonia Trifan a divorțat de fotbalistul Andrei Neagoe. ”Nu îmi ascund problemele sub preș”

Creatoarea de modă Sonia Trifan, a divorțat de fotbalistul Andrei Neagoe, cu care s-a căsătorit în anul 2016. Aceasta a făcut primele declarații despre separarea dintre ea și cel care i-a fost partener de viață. Cei doi au divorțat la notar în luna ianuarie a acestui an. ”Sunt o persoană asumată, nu îmi ascund problemele sub preș”, a spus Sonia Trifan.

Sonia Trifan a divorțat de fotbalistul Andrei Neagoe. În 2016, Sonia Trifan și Andrei Neagoe, fost fotbalist la CSM Râmnicu Vâlcea și actual antrenor, s-au cununat civil, iar un an mai tâziu a avut loc nunta.

Acum s-a aflat că cei doi s-au separat. Sonia Trifan a făcut primele declarații despre divorțul de Andrei Neagoe, care a avut loc în luna ianuarie, la notar.

Sonia Trifan a divorțat de fotbalistul Andrei Neagoe. ”Nu ne-am despărțit din cauza vreunei femei, nu am știut de vreo legătură paralelă”

“Da, am divorțat, însă nu am vrut să fac un subiect din viața mea privată niciodată. Consider că tot ce am de spus până acum am exprimat prin creațiile mele, prin moda pe care am propus-o femeilor din România. Sunt o persoană asumată, nu îmi ascund problemele sub preș, asa cum am văzut prin anumite comentarii, așa că am să fiu eu cea care spune adevărul”, a declarat Sonia Trifan pentru wowbiz.ro.


”Am trăit o poveste de dragoste foarte frumoasă cu Andrei, dar, din păcate, iubirea noastră nu a fost mai puternică decât diferențele de opinie. Nu ne-am despărțit din cauza vreunei femei, nu am știut de vreo legătură paralelă și nici măcar nu am simțit vreo trădare din partea fostului meu soț, ci separarea a venit pe fondul diferenței de mentalitate și a visului fiecăruia dintre noi. Am divorțat la notar, în ianuarie, însă, în mod paradoxal pentru unii care nu știu decât să arunce piatra, am rămas prieteni, ne ajutăm profesional, ne vedem zilnic și… niciodată să nu spunem niciodată pentru ce va urma”, a adăugat creatoarea de modă.

citește și...