Cu ce problemă de sănătate se confruntă Sonia Trifan. ”De cinci zile stau în casă”

02.03.2022, 12:11
Cu ce problemă de sănătate se confruntă Sonia Trifan. ”De cinci zile stau în casă”
Cu ce problemă de sănătate se confruntă Sonia Trifan. ”De cinci zile stau în casă”

Creatoarea de modă Sonia Trifan se confruntă cu probleme de sănătate. Acesta nu mai aude cu o ureche, după ce a fost diagnosticată cu otită acută. Sonia Trifan a dat detalii despre starea sa de sănătate. ”De cinci zile stau în casă, am ieșit doar la doctor și cam atât”, a declarat creatoarea de modă Sonia Trifan.

După ce, în urmă cu câteva săptămâni a fost în Turcia, la Istanbul, creatoarea de modă s-a ales cu o răceală puternică la cap.

Aceasta nu mai aude cu o ureche și acum se află sun tratament. Despre problemele de sănătate cu care se confruntă a dat Sonia Trifan detalii pentru click.ro.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Sonia Trifan. ”Între timp, cred că mi-am făcut 500 de teste Covid pentru că mi-era teamă. Mă gândeam să nu fi luat de undeva”

”Acum aproximativ de 2 săptămâni am început să am dureri de cap îngrozitoare. Desigur, luam doar analgezice, care uneori își făceau efectul doar dacă luam câte două. Dimineața, mă trezeam cu greu și cum mă ridicam din pat începeau amețelile și durerile de cap. Am crezut că vor trece însă. Aveam niște dureri de cap îngrozitoare, mă dureau și ochii în cap. Am stat așa vreo șase zile. Între timp, cred că mi-am făcut 500 de teste Covid pentru că mi-era teamă. Mă gândeam să nu fi luat de undeva. Nu am avut însă Covid! Răcisem foarte tare la cap, în perioada Istanbulului. M-am trezit într-o dimineață cu junghiuri îngrozitoare la ambele urechi, de la un timpan la celălat timpan”, a explicat Sonia Trifan.

”Am făcut toate investigațiile posibile pentru ureche și analize la cap. Am făcut și un RMN. Am o otită acută. Am ambele timpane inflamate și o infecție puternică la urechi. De cinci zile stau în casă, am ieșit doar la doctor și cam atât. Dacă mergeam la timp, nu treceam prin atâta chin și durere”, a mai spus creatoarea de modă.

citește și...