Cristina Bâtlan, de la ”Imperiul Leilor”, a divorțat din cauza infidelității. Cum a a aflat că soțul o înșela

12.04.2022, 16:35
Cristina Bâtlan, de la ”Imperiul Leilor”, a divorțat din cauza infidelității. Cum a a aflat că soțul o înșela
Cristina Bâtlan, de la ”Imperiul Leilor”, a divorțat din cauza infidelității. Cum a a aflat că soțul o înșela

Cristina Bâtlan este o cunoscută femeie de afaceri, pe care telespectatorii o știu din postura de jurat de la emisiunea ”Impreiul Leilor”, difuzată de postul de televiziune Pro TV. Aceasta a fost prezentă la podcastul realizat de prezentatorul TV Cătălin Măruță, unde a dezvăluit cum a ajuns la divorț, după 26 de ani, din cauza infidelității soțului. Cristina Bâtlasn a explicat și cum a aflat că era înșelată de parteneruul de viață.

Cristina Bâtlan este unul dintre jurații de la emisiunea ”Imperiul Leilor”, de la postul de televiziune ProTV, care se adresează celor care vor să se lanseze în lumea afacerilor. Aceasta a fondat, împreună cu fostul soț, Roberto Bâtlan, brandul de încălțăminte ”Musette”. Cristina Bâtlan a fost invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță, unde a vorbit despre unul dintre cele mai dificile momente din viața sa. Aceasta a ajuns să divorțeze după 26 de ani de căsnicie, după ce a aflat că era înșelată de soțul ei, Roberto.

”Eu nici nu am aflat. Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă. Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești. Până la urmă, asta era realitatea. Tot ceea ce proiectasem eu, atunci mi-am dat seama că sunt praf”, a detaliat femeia de afaceri, notează wowbiz.ro.

Cristina Bâtlan, de la ”Imperiul Leilor”, a divorțat din cauza infidelității. ”Nu m-am gândit să îl iert, eu nu pot să accept minciuna. Nu puteam să accept așa ceva”

”Într-o relație, nu e unul de vină, sunt amândoi de vină. De ce era mai de vină Roberto că și-a găsit pe cineva decât eu, care nu îl vedeam pe el? În momentul în care am aflat ne-am și despărțit, în secunda aia. Nu m-am gândit să îl iert, eu nu pot să accept minciuna. Nu puteam să accept așa ceva. Eu am trecut peste, am lucrat foarte mult, mi-am luat câțiva ani”, a mai declarat Cristina Bâtlan.


Cristina Bâtlan a mai dezvăluit că a durat doi ani până când ea și partenerul său de viață s-au hotărât să divorțeze. De asemenea, femeia de afaceri a mărturisit că a fost la nunta fostului ei soț cu actuala sa soție.

”Am avut o căsnicie foarte lungă, am un parteneriat foarte bun cu Roberto, dar ne-am despărțit acum 6 ani de zile. Am divorțat acum patru ani. Sunt o femeie singură… Nu există iubire mai mare decât să îl lași pe omul de lângă tine liber. Mi se pare că iubirea este mai mare atunci, pentru că este evident că eu nu îl folosesc și el nu mă folosește pe mine. Dacă ai fi stat cu cineva 26 de ani și l-ai fi cunoscut ca pe buzunarul tău, după 26 de ani un om poate să descopere altceva. În acel moment n-am înțeles, am simțit că e cea mai mare trădare. Ideea e că, într-adevăr, Roberto și-a găsit o parteneră. Divorțul ni l-a semnat o fostă colegă de facultate, căreia nu îi venea să creadă. A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm. Roberto stătea cu soția lui actuală, s-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă”, a mai spus Cristina Bâtlan, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...