Soldații ruși caută partenere din Ucraina pe Tinder. La profilurile unor militari ruşi arată că sunt „în zonă”. „Un tip musculos s-a pozat în pat”

25.02.2022, 17:40
Soldații ruși caută partenere din Ucraina pe Tinder. La profilurile unor militari ruşi arată că sunt „în zonă”. „Un tip musculos s-a pozat în pat”

Soldaţii ruşi, aflaţi în căutarea unei partenere, au încercat să intre în vorbă cu femeile din Ucraina pe reţeaua socială Tinder. Militarii au încercat să agate femei din Ucraina pe reţeaua socială dedicată întâlnirilor romantice. „Un tip musculos s-a pozat încercând să arate sexy în pat, pozând cu pistolul”, spune o femeie.

O ucraineancă a povestit că i-au apărut la profilurile unor militari ruşi „aflaţi în zonă”, informează New York Post.

„De fapt, locuiesc în Kiev, dar mi-am schimbat setările pentru locație în Harkiv după ce un prieten mi-a spus că sunt trupe rusești peste tot în Tinder”, a declarat Synelnikova, un producător de videoclipuri în vârstă de 33 de ani, pentru presa.

„ Nu am de gând să mă culc cu inamicul”

Ea a adăugat: „Nu mi s-a părut nicunul dintre ei atractiv şi oricum nu am de gând să mă culc cu inamicul. Am dat swipe left şi le-am respins cererile”.

Mulți potențiali iubitori au cochetat cu femeile, în timp ce își prezentau pozițiile militare.

„Un tip musculos s-a pozat încercând să arate sexy în pat”

„Un tip musculos s-a pozat încercând să arate sexy în pat, pozând cu pistolul. Un altul era în echipamentul de luptă rusesc, iar alții pur și simplu s-au arătat în vestele antiglont”, a declarat Synelnikova pentru ziarul britanic.

„A fost amuzant, dar înfricoșător în același timp, știind că erau atât de apropiați.”

Synelnikova a schimbat mesaje cu Andrei, în vârstă de 31 de ani, ale cărui imagini l-au arătat ținând în mână pușca lui Kalașnikov în echipament de luptă și cască, se arată în raport.

Când ea l-a întrebat dacă are „planuri să o viziteze”, soldatul a spus că nu are voie să intre în țară de la anexarea Crimeei în 2014.

În alte conturi de pe Tinder apar un soldat rus care afişează un ceas militar sau un alt soldat rus care și-a făcut un selfie pistolul de luptă în pat.

citește și...