Sofia Vicoveanca se află într-o formă fizică de invidiat. Care este secretul vedetei la 80 de ani

13.01.2022, 14:46

Sofia Vicoveanca, în vârstă de 80 de ani, se află într-o formă fizică de invidiat. Artista a plecat într-o vacanță în Kenya, alături de fiul ei, și a postat totul pe rețelele de socializare. Se pare că solista a descoperit secretul tinereții veșnice. Care este secretul vedetei.

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Aceasta își ține mereu la curent fanii cu tot ceea ce face. Artista i-a anunțat că își petrece vacanța în Kenya, unde a hotărât să își învingă fricile.

Ea a plecat în vacanță cu fiul ei, Vlad, cel care a convins-o să își învingă teama de a merge într-un safari.

Sofia Vicoveanca își învinge teama

„Dragilor, mă aflu după 2 zile de safari…vă îmbrățișez trimițându-vă …din Kenya ! Zi minunată!”, a scris Sofia Vicoveanca în dreptul imaginilor din concediu.

Artista  se menține într-o formă de zile mari la cei 80 de ani ai săi. Aceasta a dezvăluit cum reușește să se mențină. A decis de mai multă vreme să nu mai gătească.

Cum se menține Sofia Vicoveanca într-o formă de invidiat la 80 de ani

Artista nu mai gătește și se ferește de grăsimi, dar nu consumă cafea din cauza problemelor pe care le are cu tensiunea. Mai mult, solista mănâncă grăsimi, iar preparatul său preferat este mămăliguța cu smântână. Solista spune că nu a fumat niciodată și nici nu a consumat alcool.

“Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna,  smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e. Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru Click!.

 

citește și...