De ce nu a fost Sofia Vicoveanca mireasă niciodată. ”Mi-a fost frică de asta”

06.10.2021, 13:32
De ce nu a fost Sofia Vicoveanca mireasă niciodată. ”Mi-a fost frică de asta”
De ce nu a fost Sofia Vicoveanca mireasă niciodată. ”Mi-a fost frică de asta”

Interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca, în vârstă de 80 de ani, a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din  viața sa. Artista a dezvăluit, la o emisiune de televiziune de la postul de televiziune Pro TV, care a fost motivul pentru care nu a fost niciodată mireasă. ”Mi-a fost fric ă de asta”, a spus aceasta.

Sofia Vicoveanca a fost căsătorită cu Victor Micu, care s-a stins din viață în anul 2003. Îndrăgita cântăreață de muzică populară însă nu a fost niciodată mireasă.

Aceasta a explicat, la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV, care a fost motivul pentru care nu a fost mireasă niciodată.

De ce nu a fost Sofia Vicoveanca mireasă niciodată. ”Nu-mi pare rău că n-am fost mireasă, pentru că în lumea satului se întreabă dacă a fost mireasa frumoasă și mie mi-a fost frică de asta”

„Eu nu am fost frumoasă și nu m-am bizuit pe ce am văzut în oglindă. Mie mi-a făcut bine că am fost mai dură cu mine. Nu am fost niciodată mireasă”, a spus artista, citată de click.ro.

”Nu-mi pare rău că n-am fost mireasă, pentru că în lumea satului se întreabă dacă a fost mireasa frumoasă și mie mi-a fost frică de asta. Nu mi-a spus nimeni, ci doar așa mi-am zis eu. A fost mai bine așa”, a completat aceasta.

Povestea bancnotei de 10 lei pe care Sofia Vicoveanca o poartă în celebra traistă cu care apare în spectacole

Binecunoscuta interpretă de muzică populară a explicat, la o emisiunea de televiziune,  care este povestea bancnotei de 10 lei pe care o ține mereu în celebra traistă cu care apare pe scenă, la spectacole.

”Eram undeva cu Rapsozii Botoșanilor, unde sunt angajată,(…) sala era plină, încărcată cu bunătățuri. Am cântat și la final a urcat pe scenă domnul primar cu flori pentru toată lumea. Eu nu am ieșit din scenă, dar prin spate a intrat un bătrânel care a venit lângă mine și mi-a spus ”Dumneata ai cântat cândva la fata mea la nuntă” și-mi lasă ceva în palmă.Am întrebat ce e ”Să-ți cumperi o ciocolată” și a plecat. În momentul ăla, m-am dus la domnul primar și l-am rugat să-mi dea microfonul și am spus așa ”Oameni buni, uitați-vă, domnul mi-a adus 10 lei să-mi cumpăr o ciocolată. Vă jur. Cred că dumnealui are mai mare nevoie de banii ăștia decât mine, dar vă jur cât voi trăi, acești bani vor rămâne în trăistuța mea”. Și dovadă că sunt aici. Am avut nevoie să știți, că se mai întâmplă să rămâi fără pâine în casă, nu mi-am luat, mi-am făcut mămăliguță”, a detaliat artista.

citește și...