Ce face Sofia Vicoveanca înainte de spectacol. ”Îi rog pe cei de la tehnic”

05.05.2021, 16:06
Ce face Sofia Vicoveanca înainte de spectacol. ”Îi rog pe cei de la tehnic”
Ce face Sofia Vicoveanca înainte de spectacol. ”Îi rog pe cei de la tehnic”

Interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca a făcut dezvăluiri din viața și cariera sa la o emisiune TV.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Sofia Vicoveanca a fost prezentă la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D. Artista a povestit, printre altele, ce obișnuiește să facă înaintea unui spectacol. ”Eu mă duc la probă de microfon și rog pe cei de la tehnic să-mi lase câteva rânduri lumină pe public, cât să deslușesc un pic chipul oamenilor. De ce? La rândul meu sunt și eu spectatoare și mă las purtată de ce e pe scenă, dacă e de râs –râd, dacă e de plâns- plâng. Eu cântând, vreau cât de cât să mă bizui privindu-i … nu fixez pe nimeni anume în sală, dar să văd dacă ”l-am prins” sau se gândește ce mănâncă mâine, că-l simt, după poziția corpului, după cum privește, îl simt dacă îmi este alături”, a dezvăluit Sofia Vicoveanca, citată de wowbiz.ro.

Binecunoscuta interpretă de muzică populară a explicat și care este povestea bancnotei de 10 lei pe care o ține mereu în celebra traistă cu care apare pe scenă. ”Eram undeva cu Rapsozii Botoșanilor, unde sunt angajată,(…) sala era plină, încărcată cu bunătățuri. Am cântat și la final a urcat pe scenă domnul primar cu flori pentru toată lumea. Eu nu am ieșit din scenă, dar prin spate a intrat un bătrânel care a venit lângă mine și mi-a spus ”Dumneata ai cântat cândva la fata mea la nuntă” și-mi lasă ceva în palmă.Am întrebat ce e ”Să-ți cumperi o ciocolată” și a plecat. În momentul ăla, m-am dus la domnul primar și l-am rugat să-mi dea microfonul și am spus așa ”Oameni buni, uitați-vă, domnul mi-a adus 10 lei să-mi cumpăr o ciocolată. Vă jur. Cred că dumnealui are mai mare nevoie de banii ăștia decât mine, dar vă jur cât voi trăi, acești bani vor rămâne în trăistuța mea”. Și dovadă că sunt aici. Am avut nevoie să știți, că se mai întâmplă să rămâi fără pâine în casă, nu mi-am luat, mi-am făcut mămăliguță”, a detaliat artista.


Momentele dificile prin care a trecut Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca a trecut prin momente dureroase. Aceasta a fost nevoită să cânte în ziua înmormântării fraților ei.

”La înmormântarea primului am fost, dar după aceea, seara a trebuit să cânt. Al doilea a fost înmormântat la Petroșani. A plecat sora mea cu nepotul și eu am trimis ce trebuiește, pentru că oricum târziu s-a aflat, a plecat cu mașina. Eu aveam de cântat”, a spus artista, conform sursei mai sus-menționate.

”Vreau să vă spun chiar la al doilea frate, era un eveniment foarte mare, lume foarte multă, jur, nu știam un cuvânt, un cântec, nu știam nimic. Eram după o perdea, și se anunța așa: ”Acum o surpriză care se prezintă singură”, și a dat drumul la negativ. În momentul ăla s-a declanșat …cântând de atâta vreme. Nu știa nimeni de amarul meu! (…) Am venit acasă, numai pereții au știut, cui să mă plâng, în fața publicului?”, a adăugat ea.

citește și...