Șocant: ce s-a descoperit în telefonul criminalului din Mehedinți, care a incendiat o tânără de 17 ani

27.06.2020, 17:51
Șocant: ce s-a descoperit în telefonul criminalului din Mehedinți, care a incendiat o tânără de 17 ani
Șocant: ce s-a descoperit în telefonul criminalului din Mehedinți, care a incendiat o tânără de 17 ani

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul fetei de 17 ani! Criminalul Ion Turnagiu ținea în telefonul mobil filmulețe indecente cu adolescenta, care se zbate acum între viață și moarte pe un pat de spital.

Ion Turnagiu a ajuns în arestul IPJ Mehedinţi din 13 iunie, după ce a fost arestat preventiv. El a incendiat o tânără de 17 ani din localitatea Dîrvari.

„În urma cercetărilor, polițiștii au plasat minora într-un centru de asistență socială, ca măsură de protecție. Familia s-a prezentat la sediul Direcției de Asistență Socială și au solicitat ca minora să fie lăsată în grija acestora”, a declarat pentru Digi24 Andreea Rădoi, purtătorul de cuvând al IPJ Mehedinți.

Ion Turnagiu este un fost recidivist

Conform procurorilor DIICOT, bărbatul de 45 de ani avea în telefonul mobil înregistrări indecente cu fata.

Recent, Ion Turnagiu a încercat să se sinucidă în pușcărie! El a fost găsit spânzurat, cu tricoul, de către poliţişti. Conform Digi24, recidivistul a fost resuscitat de polițiști până la sosirea echipajelor de salvare. Acum, el se află se află în stare gravă la spital.

”În această după-amiază, un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile şi se afla în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi a încercat să se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare”, a transmis Poliția Mehedinţi.

Fata este în stare gravă

Ion Turnagiu i-a dat foc tinerei de 17 ani din răzbunare, după ce s-a enervat că aceasta depuse o plângere împotriva sa pentru viol și agresiune sexuală.

Bărbatul fusese eliberat condiționat din pușcărie în mai 2019, deși a comis patru crime la vârsta de 18 ani.

„Este suprafață foarte mare, 80-90 %. Practic, fata a fost incendiată. S-a aruncat benzină pe ea și s-a dat foc. Arsurile sunt de gradul 1 și 2, și 3, din ce am putut evalua la prima vedere. S-ar putea să fie și mai profunde. Dar, oricum, suprafața este foarte foarte mare. Este în stare critică, este intubată, ea acum respiră cu aparatele”, susțin medicii.

citește și...