Detalii înfiorătoare despre fata de 17 ani arsă de vie. ‘Nu i se mai cunoaște fața, nu mai are păr pe cap’

15.06.2020, 17:46
Detalii înfiorătoare despre fata de 17 ani arsă de vie. 'Nu i se mai cunoaște fața, nu mai are păr pe cap'
Detalii înfiorătoare despre fata de 17 ani arsă de vie. 'Nu i se mai cunoaște fața, nu mai are păr pe cap'

Clipe cumplite pentru fata de 17 ani din județul Mehedinți, arsă de vie de un bărbat de 47 de ani! Adolescenta se află acum în stare critică la spital, după ce a fost stropită cu benzină de individ, în propria locuință.

Victima depusese deja o plângere împotriva lui săptămâna trecută, pentru viol și agresiune, însă fără niciun folos.

Agresorul, Ion Cristian Turnagiu, abia fusese eliberat din pușcărie și acum voia să se răzbune pe fată. Din păcate, minora se zbate acum între viață și moarte, iar medicii încearcă din răsputeri să o salveze.

Fata a rămas mutilată

Vecinii tinerei au povestit cu groază că aceasta a trecut prin chinuri teribile, după ce a fost stropită cu benzină și a ars ca o torță. Deși au încercat să o salveze, fata s-a ales cu arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Au scos-o la fântână oamenii, vecinii au auzit. Au aruncat cu apă pe ea, au stins-o și au pus-o în salvare. Nu i se mai cunoaște fața, nu mai are păr pe cap. E o nenorocire mare. Fata e arsă grav. Fața nu i se cunoaște. Nu mai are păr. I-a dat foc și a fugit, după aceea a venit poliția, l-am căutat pe aici, dar nu l-am găsit. El trebuia să stea acolo unde îi este locul sau să fie supravegheat de autorități ca în alte țări’, a mărturisit un vecin de-al tinerei de 17 ani.

Agresorul ei fusese eliberat din închisoare

Ion Cristian Turnagiu a fost eliberat din pușcărie în 2019, deși fusese condamnat la 90 de ani de închisoare. El își începuse executarea pedepsei pe 27 noiembrie 1993 și executase aproape 26 de ani.

Bărbatul o cunoștea pe tânără, pentru că era prieten cu tatăl fetei. Acesta a fost reținut acum de poliție sub acuzația de tentativă de omor.

‘În urma cercetărilor, polițiștii au plasat minora într-un centru de asistență socială, ca măsură de protecție. Familia s-a prezentat la sediul Direcției de Asistență Socială și au solicitat ca minora să fie lăsată în grija acestora’, a declarat pentru Digi24 Andreea Rădoi – purtătorul de cuvând al IPJ Mehedinți.

citește și...