Ce nu știai despre Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”. ”Îmi cunosc foarte bine limitele și nu mă iau în serios”

28.07.2021, 14:47
Ce nu știai despre Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”. ”Îmi cunosc foarte bine limitele și nu mă iau în serios”
Ce nu știai despre Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”. ”Îmi cunosc foarte bine limitele și nu mă iau în serios”

Daniel Pavel, prezentatorul  show-ului ”Survivor Româna”, care a fost difuzat de postul de televiziune Kanal D, a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre el. ”Îmi cunosc foarte bine limitele și nu mă iau în serios” , a dezvăluit, printre altele, Daniel Pavel într-un interviu pe care l-a acordat recent.

Daniel Pavel este cel care a prezentat acest sezon al emisiunii ”Survivor România”. Competiția din Republica Dominicană s-a încheiat recent, Zanni fiind cel care a câștigat ”Survivor România”.

Într-un interviu pentru kanald.ro, Daniel Pavel a mărturisit cum este el, de fapt, dincolo de camerele de luat vederi.

Ce nu știai despre Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”. ”Sunt autoironic, sunt imperfect”

”Rad foarte mult. Rad mai mult decat “Domnul Dan” serios, rituos de la ceremonii sau consilii. Sunt cel de la quizz-uri, in general, si oamenii de acasa trebuie sa stie asta. Asa cum spunea si Ronald Reagan cand a fost intrebat cum va face fata presiunii butonului nuclear si Casei Albe, el a spus ca nu le va lua niciodata foarte in serios. Cam asa sunt si eu, nu ma iau in serios in rolurile acestea dure, asta vreau sa stie oamenii despre mine. Sunt mai degraba smerit, mucalit, acel “Domn Mitica” din Caragiale si pot glumi foarte mult. Sunt autoironic, sunt imperfect, imi cunosc foarte bine limitele si nu ma iau in serios”, a detaliat Daniel Pavel.

Prezentatorul ”Survivor România” a dezvăluit și cum reacționează oamenii atunci când îl întâlnesc și îl recunosc: ”Da, ma opresc oamenii pe strada si primesc cu drag aprecierea publicului. Fac poze pe strada, in mall, la aeroport am semnat autografe. Imi fac cu mana, ma simt si ma recunosc, insa nu peste limita care trebuie, in limita muncii pe care noi acolo am facut-o, eu fiind cel care apaream in fata publicului mai des”.

Daniel Pavel s-a logodit

În plan personal, Daniel Pavel are o relație de șapte ani cu Marina, căreia i-a dăruit recent inelul de logodnă. Prezentatorul ”Survivor Romania” a postat o imagine cu iubita lui purtând inelul de logodna. ”Eu dorul ei îl port. Iar ea… a decis sā-mi poarte inelul!”, a scris Daniel Pavel în dreptul fotografiei.

Daniel Pavel a povestit cum a cunoscut-o pe Marina, cea care îi este acum logodnică: “Ne-am cunoscut într-o bibliotecă. Eram într-un juriu cultural al unei asociații din București și auzisem că un grup de tineri de la o universitate din Sibiu prezintă niște lucrări și am făcut o jurizare acolo. Una dintre concurente, cea care a și câștigat, era Marina. Nici nu stiam cati ani are, nici nu stiam cati ani am eu, nu mai conta. I-am cerut numarul de telefon. Nu a fost usor și cu numerele de telefon, pentru ca incet incet s-a construit. S-a lăsat greu si inca este un mister pentru mine, ca marea. Eram ofițer de marină, o nebunie de sincronicități. Întotdeauna ne-am mutat unul după altul, au fost lupte, cum a fost și acum în Dominicană. Și își revalidezi iubirea, îți reconsolidezi iubirea. E foarte mult despre arta compromisului, fără să te compromiți principial pe tine, dar acel „lasă de la el”, „lasă de la ea”, aceste lucruri sunt vitale”.

citește și...