Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, se pregătește de căsătorie. ”Va fi prima și singura soție”

09.08.2021, 14:26
Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, se pregătește de căsătorie. ”Va fi prima și singura soție”
Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, se pregătește de căsătorie. ”Va fi prima și singura soție”

Daniel Pavel, cel care a prezentat cel mai recent sezon al emisiunii ”Survivor România”, de la Kanal D, este îndrăgostit până peste cap. Acesta are o relație cu o tânără care se numește Marina, căreia i-a dăruit recent inelul de logodnă. Prezentatorul ”Survivor România” a afirmat că Marina va fi prima și singura sa soție.

Daniel Pavel este cel care a prezentat acest sezon al emisiunii ”Survivor România”. Competiția din Republica Dominicană s-a încheiat recent, Zanni fiind cel care a câștigat ”Survivor România”.

În plan personal, Daniel Pavel are o relație de șapte ani cu Marina, căreia i-a dăruit recent inelul de logodnă.

Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, se pregătește de căsătorie. ”Nu am fost căsătorit”

Daniel Pavel și logodnica lui se pregătesc de căsătorie. Daniel Pavel și Marina nu au stabilit data nunții, pentru că munca nu le-a permis.

”Nu am fost căsătorit, dar Marina va fi prima și singura soție”, a declarat Daniel Pavel pentru click.ro. Acesta are un băiat în vârstă de 16 ani dintr-o relație anterioară.

Cum a cunoscut-o Daniel Pavel pe logodnica lui, Marina

Daniel Pavel a povestit, în cadrul unui interviu, cum a cunoscut-o pe Marina, cea care îi este acum logodnică.

“Ne-am cunoscut într-o bibliotecă. Eram într-un juriu cultural al unei asociații din București și auzisem că un grup de tineri de la o universitate din Sibiu prezintă niște lucrări și am făcut o jurizare acolo. Una dintre concurente, cea care a și câștigat, era Marina. Nici nu stiam cati ani are, nici nu stiam cati ani am eu, nu mai conta. I-am cerut numarul de telefon. Nu a fost usor și cu numerele de telefon, pentru ca incet incet s-a construit. S-a lăsat greu si inca este un mister pentru mine, ca marea. Eram ofițer de marină, o nebunie de sincronicități. Întotdeauna ne-am mutat unul după altul, au fost lupte, cum a fost și acum în Dominicană. Și își revalidezi iubirea, îți reconsolidezi iubirea. E foarte mult despre arta compromisului, fără să te compromiți principial pe tine, dar acel „lasă de la el”, „lasă de la ea”, aceste lucruri sunt vitale”, a spus Daniel Pavel.

citește și...