Smiley, un bărbat împlinit. ”E frumoasă viața mea și nu vreau să mă plâng de nimic, îmi place tot”

30.11.2021, 14:42
Smiley, un bărbat împlinit. ”E frumoasă viața mea și nu vreau să mă plâng de nimic, îmi place tot”
Smiley, un bărbat împlinit. ”E frumoasă viața mea și nu vreau să mă plâng de nimic, îmi place tot”

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, a acordat un interviu în care a vorbit despre viața sa din prezent. Artistul, în vârstă de 38 de ani, se declară un bărbat împlinit. ”E frumoasă viața mea și nu vreau să mă plâng de nimic, îmi place tot”, a mărturisit Smiley. Acesta formează o familie alături de Gina Pistol și fetița lor.

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și de succes artiști din industria muzicală din România. de asemenea, acesta este cunoscut și din postura de jurat sau prezentator la numeroase emisiuni TV. În plan personal, Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Artistul a acordat un interviu pentru tvmania.ro, în care a mărturisit că este foarte fericit cu tot ce se întâmplă în viața sa în prezent.

Smiley, un bărbat împlinit. ” Toate zilele încep cu dimineața cu fetele când este cel mai solar, senin și frumos moment al zilei”

Întrebat cum reușește să se împartă între filmările pentru „Românii au talent”, „SuperStar”, studio și familia sa, Smiley a răspuns: ”Mereu am sentimentul că nu am terminat ceva, că aș vrea mai mult timp, mai multă energie pentru fiecare lucru pe care îl fac. Sunt multe proiecte, diferite, solicitante, dar m-am obișnuit să îmi impart zilele între ele, pentru că încerc să dedic fiecăreia un tot, nu doar bucăți din el, chiar dacă acest tot înseamnă doar o zi sau două sau o săptămână.Oricum, se leagă între ele, fiecare mă inspiră pentru celălalt. E frumoasă viața mea și nu vreau să mă plâng de nimic, îmi place tot. Mai ales că toate zilele încep cu dimineața cu fetele când este cel mai solar, senin și frumos moment al zilei.Primesc zâmbete, mângâieri, sarcini de îndeplinit, ocheade, progrese. Serile în care ajung să împlinesc ritualul de somn, cu băița, cititul și cântatul sunt cele mai fericite”.

Anul acesta, Smiley și Gina Pistol vor petrece primul Crăciun alături de fetița lor. ”Dincolo de ce va primi ea de la Moș Crăciun, cred că noi, părinții, suntem norocoșii posesori ai celui mai frumos cadou din lume. Va fi primul Crăciun cu Josephine, nici nu pot să-mi imaginez cât de frumos, complet, senin și cald va fi la noi. Abia aștept”, a mărturisit Smiley.

citește și...