Cum se înțelege Alexandra Dinu cu colegii de la ”Românii au talent”. ”Doar pe Smiley l-am cunoscut personal”

08.02.2021, 14:09
Cum se înțelege Alexandra Dinu cu colegii de la ”Românii au talent”. ”Doar pe Smiley l-am cunoscut personal”
Cum se înțelege Alexandra Dinu cu colegii de la ”Românii au talent”. ”Doar pe Smiley l-am cunoscut personal”

Alexandra Dinu a dezvăluit în ce relații este cu colegii săi de la emisiunea ”Românii au talent”, de la pro TV, acolo unde este jurat.

Vineri, 5 februarie 2021 a avut loc premiera celui de-al 11-lea sezon al emisiunii ”Românii au talent”, de la Pro TV. Nouatea acestui sezon a fost Alexandra Dinu, noua jurată a show-ului.

Alexandra Dinu a dezcăluit în ce relații este cu colegii săi de la emisiunea ”Românii au talent”.  ”Eu am venit într-o echipă unită, o familie consolidată în cei 10 ani de existență ai show-ului, de până la acest moment. Am avut mari emoții la început… Fiecare dintre ei sunt oameni pe care îi admir foarte mult și pe care îi știam prin prisma realizărilor lor profesionale, oameni care au făcut televiziune, radio, au fost pe scenă. Eu vin din lumea filmului, una mult mai restrânsă, care are un alt gen de magie. Doar pe Andrei (Smiley) l-am cunoscut personal, în urmă cu câțiva ani, la o petrecere din Los Angeles. Cu restul echipei m-am întâlnit la București, cu o săptămână înainte de începerea filmărilor. M-au primit degajat, cu naturalețe și multă căldură, și vreau să le mulțumesc pentru sfaturile date, pentru toată susținerea pe care mi-au acordat-o în această etapă a filmărilor”, a declarat Alexandra Dinu pentru revista Viva.

Ce modificări au avut loc la emisiunea ”Românii au talent”

În premieră, vor fi două ediții pe săptămână ale emisiunii ”Românii au talent”, vinerea și lunea de la ora 20:30. Potrivit click.ro, la emisiune au avut loc numeroase schimbări impuse de regulile de protecție împotriva coronavirusului.

Concurenții nu mai suntsusținuți în culise de rude și prieteni, nu este public în sală și nici nu există îmbrățișări. „În spatele celor patru jurați este un ecran mare pe care se văd oameni obișnuiți care urmăresc spectacolul online, de acasă. Nu mai vezi publicul, dar îl simți”, au dezvăluit surse din PRO TV.

Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu au fiecare propriul buton de golden buzz. Prezentatorii au și ei un astfel de buton separat. Jurații nu mai urcă pe scenă să-i îmbrățișeze pe câștigători. Însoțitorii concurenților, care până acum stăteau alături de prezentatori, în culise, nu au mai avut acces în acel spațiu, ci au rămas într-un studio separat, unde erau doar filmați.

citește și...