Smiley, ultimele pregătiri înainte de nașterea fetiței. Artistul și Gina Pistol au ales numele micuței

03.02.2021, 14:31
Smiley, ultimele pregătiri înainte de nașterea fetiței. Artistul și Gina Pistol au ales numele micuței
Smiley, ultimele pregătiri înainte de nașterea fetiței. Artistul și Gina Pistol au ales numele micuței

Gina Pistol și Smiley urmează să devină părinți pentru prima dată. În cel mult o lună, cei doi își vor putea strânge în brațe micuța. Artistul a mărturisit că face ultimele pregătiri înainte ca Gina Pistol să nască. 

Iubita lui Smiley, Gina Pistol, este însărcinată în opt luni și va naște la începutul lunii martie.

Într-o intervenție telefonică, miercuri (3 februarie), la emisiunea ”Vorbește lumea”, solistul a vorbit despre emoțiile care îl copleșesc la gândul că, în curând, va fi tată de fată. Smiley a spus că abia așteaptă să-și strângă fetița în brațe.

Smiley, emoționant înainte de venirea pe lumea a fetiței sale

‘Sunt la ultima strigare. Încep să devin din ce în ce mai entuziasmat, cred că sunt pregătit, habar nu am ce mă așteaptă. Vreau să o cunosc. O să aflăm luna asta data exactă când vine pe lume, mai durează o lună și un pic. De la o vreme toți îmi spun Smiley tăticul.

Abia aștept să o țin în brațe. Sunt un pic emoționat, că nu sunt foarte îndemânatic. Sunt încântat că e fetiță! La ecografie am văzut că nu are nasul meu, deci e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă’, a spus Smiley, în direct, la PRO TV.

Gina Pistol și Smiley au terminat deja de amenajat camera celei mici. Cât despre numele fetiței, Smiley a mărturisit că l-au ales, însă îl vor divulga abia după ce blondina va naște.

Vor anunța numele fetiței după ce Gina Pistol va naște

‘Avem tot pregătit, suntem înarmați până în dinți. Am reușit să renovăm pentru ea o cameră din casă. Mai urmează să mai luăm hainuțe. Suntem pregătiți la capitolul cărucioare, pătuț, scaun de mașină, tot. 

Ne-am decis la nume, dar nu-l divulgăm. Vi-l spunem după ce se naște. Deja m-am apucat de sală să mă pregătesc fizic. Sunt foare încântat că o să avem o fetiță, și abia aștept s-o văd, s-o țin în brațe. La ecografieam văzut că nu are nasul meu, ceea ce e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă’, a mai mărturisit viitorul tătic.

citește și...