Smiley, despre viața de tătic. ”La prima băiță am slăbit vreo două kilograme”

31.08.2021, 14:07
Smiley, despre viața de tătic. ”La prima băiță am slăbit vreo două kilograme”
Smiley, despre viața de tătic. ”La prima băiță am slăbit vreo două kilograme”

Cântărețul Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, a dat amănunte din viața sa de tătic. Artistul, în vârstă de 38 de ani, are o fetiță din povestea de iubire pe care o trăiește cu vedeta de televiziune Gina Pistol. ”La prima băiță am slăbit vreo două kilograme”, a mărturisit Smiuley la o emisiune de televiziune.

Smiley formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Smiley a vorbit despre viața sa de tătic la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV. “Vara asta am stat mai mult acasă, dar cu mare bucurie. M-am trezit în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze. Descoperim în fiecare săptămână mișcări noi, sunete noi, expresii noi ale feței. Mie îmi e ușor deocamdată, nu tații duc greul, ce-i drept. Mă bucur foarte mult, îmi place să stau cu ea”, a declarat acesta.

Smiley, despre viața de tătic. ”Sunt foare rapid la schimbat biberoane, scutece, tot”


„Sunt foare rapid la schimbat biberoane, scutece, tot. Mi-e foarte ușor în postura de tătic. La prima băiță însă am slăbit vreo două kilograme. Acum mi-am intrat în mână. Pot să spun că sunt foarte îndemânatic. Începem diversificarea, are deja șase luni”, a dezvăluit Smiley, citat de click.ro.

Smiley se declară un bărbat împlinit în plan personal. „Nu-mi fac planuri pentru Josephine, îmi doresc doar să fie sănătoasă. Abia aștept să o descopăr. Mă simt fericit. Mai vreau să fac lucruri. Pe partea personală mă simt împlinit”, a mai spus artistul.

citește și...