Smiley, despre viața de tătic. ”La prima băiță am slăbit vreo două kilograme”

31.08.2021, 14:07
Smiley, despre viața de tătic. ”La prima băiță am slăbit vreo două kilograme”

Cântărețul Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, a dat amănunte din viața sa de tătic. Artistul, în vârstă de 38 de ani, are o fetiță din povestea de iubire pe care o trăiește cu vedeta de televiziune Gina Pistol. ”La prima băiță am slăbit vreo două kilograme”, a mărturisit Smiuley la o emisiune de televiziune.

Smiley formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Smiley a vorbit despre viața sa de tătic la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV. “Vara asta am stat mai mult acasă, dar cu mare bucurie. M-am trezit în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze. Descoperim în fiecare săptămână mișcări noi, sunete noi, expresii noi ale feței. Mie îmi e ușor deocamdată, nu tații duc greul, ce-i drept. Mă bucur foarte mult, îmi place să stau cu ea”, a declarat acesta.

Smiley, despre viața de tătic. ”Sunt foare rapid la schimbat biberoane, scutece, tot”


„Sunt foare rapid la schimbat biberoane, scutece, tot. Mi-e foarte ușor în postura de tătic. La prima băiță însă am slăbit vreo două kilograme. Acum mi-am intrat în mână. Pot să spun că sunt foarte îndemânatic. Începem diversificarea, are deja șase luni”, a dezvăluit Smiley, citat de click.ro.

Smiley se declară un bărbat împlinit în plan personal. „Nu-mi fac planuri pentru Josephine, îmi doresc doar să fie sănătoasă. Abia aștept să o descopăr. Mă simt fericit. Mai vreau să fac lucruri. Pe partea personală mă simt împlinit”, a mai spus artistul.