Smiley, despre familia sa. ”Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea”

06.12.2021, 15:56
Smiley, despre familia sa. ”Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea”
Smiley, despre familia sa. ”Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea”

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, a acordat un interviu în care a vorbit despre viața sa din prezent. Artistul, în vârstă de 38 de ani,  a făcut declarații despre familia sa. Acesta este fericit alături de iubita sa, Gina Pistol, și de fetița lor. ”Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea”, a spus el.

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și de succes artiști din industria muzicală din România. De asemenea, acesta este cunoscut și din postura de jurat sau prezentator la numeroase emisiuni TV. În plan personal, Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Despre viața și familia sa a făcut Smiley declarații pentru libertateapentrufemei.ro. Întrebat ce sentimente noi a descoperit de când a devenit tătic, artistul a răspuns: ”Sunt fericit, râd mult și sunt recunoscător. Nu sunt neapărat senzații noi, mereu le-am avut, mă bucur că le retrăiesc zi de zi și că ele au atins alte cote. Îmi place să mă joc, mă trezesc zâmbind și adorm tot așa. Am aflat că pot să fiu o „pernă” foarte bună și zi de zi, mai precis, seară de seară, mi se reconfirmă faptul că muzica are parcă somnifere în ea, dar și energizante, după caz”.

Smiley, despre familia sa. ”Este foarte frumos dimineața, cel mai frumos”

Smiley a vorbit și despre fetița sa și a Ginei Pistol: ”Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea, nu știu asta, însă pentru noi a depășit nivelul de împlinire a dorinței, a fost mult mai mult decât atât”.

Despre cum arată acum viața lui de zi cu zi, muzicianul a afirmat: ”Senin, provocator. Începe cu zâmbete, îmbrățișări moi, joacă, povești. Este foarte frumos dimineața, cel mai frumos. Seara nu reușesc mereu să fiu o piesă din puzzle, oricât m-aș strădui, dar și când reușesc, îmi place tot și particip la tot. Suntem într-o continuă revelație și bucurie, nicio expresie a ei nu seamănă cu alta, este foarte veselă, comunicativă, expresivă, fiecare zi cu ea vine cu o comoară în plus”.

citește și...