Cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care Gina Pistol i-a făcut-o lui Smiley. Chiar de ziua lui de naștere!

27.07.2020, 14:15
Cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care Gina Pistol i-a făcut-o lui Smiley. Chiar de ziua lui de naștere!
Cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care Gina Pistol i-a făcut-o lui Smiley. Chiar de ziua lui de naștere!

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberu Maria, împălinește luni, 27 iulie 2020, 37 de ani. Cu această ocazie, iubita sa, Gina Pistol, i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste.

La împlinirea a 37 de ani, cântărețul Smiley a primit cea mai frumoasă declarație din partea iubitei sale, prezentatoarea de televiziune Gina Pistol. Mesajul este însoțit de o fotografie în care cei doi apar la mare.

”Îmi ești tot! La mulți ani! @smiley_omul”, a notat Gina Pistol pe contul ei de Instagram.


Postarea Ginei Pistol a adunat peste 46.000 de aprecieri în numai două ore.

”Cred că este una dintre cele mai simple, dar frumoase declarații pe care le-am citit în ultima vreme”, a scris un fan pe contul de socializare al Ginei Pistol.

S-au tot afișat împreună în ultima perioadă

În ultima perioadă de timp, de când a început pandemia de coronavirus, Smiley a tot apărut, în diverse live-uri pe rețelele de socializare, alături de actuala sa parteneră, Gina Pistol.

”Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea. Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note. Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu”, a declarat Smiley.

Ce-i place și ce nu Ginei Pistol la Smiley

Gina Pistol a acordat recent un interviu  în care a mărturisit că nu-i place că iubitul ei este dezordonat.

De asemenea, Gina Pistol a mai spus că îi place foarte mult la Smiley că este foarte răbdător și că știe cum să o liniștească atunci când este nervoasă.

„Eu sunt maniacă cu ordinea, iar el este dezordonat. După mine, fiecare lucru trebuie pus la locul lui. Ah, și îl mai cicălesc pentru faptul că nu are grijă de lucrurile lui, le lasă pe te miri unde, le pierde…

Dacă vorbim despre lucruri bune, îmi place că are răbdare și când mă aprind el știe să mă liniștească și mereu îi mulțumesc pentru asta”, a afirmat Gina Pistol.

citește și...