Gina Pistol este însărcinată?! Cum i-au dat de gol apropiații pe vedetă și Smiley

19.08.2020, 11:01
Gina Pistol este însărcinată?! Cum i-au dat de gol apropiații pe vedetă și Smiley
Gina Pistol este însărcinată?! Apropiații vedetei și ai lui Smiley i-au dat de gol

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii! Se pare că cei doi vor deveni părinți peste doar câteva luni, scrie Ciao.ro. 

Cei doi se iubesc de mai bine de trei ani, dar au preferat să își țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

Pe rețelele de socializare au publicat doar câteva imagine, iar relația lor avansează cu pași repezi. Se pare că aceștia sunt acum pregătiți să primească în casa lor și un bebeluș. Potrivit sursei citate mai sus, Gina Pistol va naște peste șase luni.

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți

Mai mult de atât, cunoscutul artist i-ar fi oferit deja inelul de logodnă Ginei Pistol. Prezentatoarea tv ar fi însărcinată în primul trimestru, după cum afirmă apropiații cuplului.

‘Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați.

Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină’, au declarat pentru CIAO.RO prietenii lor.

Ce spunea Smiley despre căsătorie și copii

În urmă cu două luni, Smiley a vorbit pentru prima dată despre o eventuală căsătorie, dar și despre un copil.

„Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții de viață pe care, de multe ori, nu avem timpul și înțelepciunea să le înțelegem. Ei mereu știu să exprime esența. Eu mereu m-am înțeles bine cu copiii, am o relație foarte firească și naturală cu ei, poate și pentru faptul că și eu sunt un copil mai mare, în sufletul meu, și ei simt asta”, a spus Smiley, într-un interviu pentru Libertatea.

Gina Pistol, despre relația cu Smiley

Gina Pistol a acordat un interviu în care a mărturisit că nu-i place că iubitul ei este dezordonat.

‘Eu sunt maniacă cu ordinea, iar el este dezordonat. După mine, fiecare lucru trebuie pus la locul lui. Ah, și îl mai cicălesc pentru faptul că nu are grijă de lucrurile lui, le lasă pe te miri unde, le pierde…

Dacă vorbim despre lucruri bune, îmi place că are răbdare și când mă aprind el știe să mă liniștească și mereu îi mulțumesc pentru asta’, a afirmat Gina Pistol.

citește și...