Smiley a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Cum s-a pozat artistul

01.12.2020, 16:30
Smiley a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Cum s-a pozat artistul
Smiley a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Cum s-a pozat artistul

Smiley, iubitul Ginei Pistol, a transmis un mesaj emoționant tuturor românilor cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Urările pe care le-a transmis artistul au fost însoțite de o fotografie uluitoare. 

Smiley este destul de activ pe rețelele de socializare și nu uită să-i țină la curent pe cei 2 milioane de urmăritori pe care îi are pe Instagram. Pe 1 Decembrie, solistul a postat un mesaj plin de emoție.

Smiley, mesaj fenomenal de 1 Decembrie

‘Să crezi în oameni. să crezi că aproape toți sunt oameni buni ce se străduiesc să facă bine (pr)in viețile lor. să crezi în acțiunile, în capacitatea, în rostul și în adevărul oamenilor de lângă tine. să crezi în tine cu tăria celui care știe că asta îl face mai tare și pe cel de lângă. să dăruiești necondiționat din tot ce simți, ce ai si ce iubești. să fii recunoscător că trăiești, că ești sănătos, că simți, că ești liber și că poți iubi. să te bucuri ușor de ☀️?✨?☁️?❤️ să vezi viața în toată măreția ei. să fii sincer. să nu-ți fie frică. la mulți ani, România!”, a scris artistul, în dreptul unei imagini cu un cal.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Smiley va deveni tătic de fetiță

Prezentatoarea de televiziune Gina Pistol și iubitul ei, cântărețul Smiley, au început să se pregătească pentru venirea pe lume a bebelușului lor. Cei doi au început deja să se pregătească pentru venirea pe lume a bebelușului.

„În urma unor analize medicale, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi şi pentru iubirea noastră! Am avut emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine.

În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră”, spunea Gina Pistol după ce s-a aflat că este însărcinată.

citește și...