Cum se pregătesc Gina Pistol și Smiley pentru venirea pe lume a bebelușului. ”Practic doar cu asta se ocupă acum”

20.10.2020, 14:02
Cum se pregătesc Gina Pistol și Smiley pentru venirea pe lume a bebelușului. ”Practic doar cu asta se ocupă acum”
Cum se pregătesc Gina Pistol și Smiley pentru venirea pe lume a bebelușului. ”Practic doar cu asta se ocupă acum”

Prezentatoarea de televiziune Gina Pistol și iubitul ei, cântărețul Smiley, au început să se pregătească pentru venirea pe lume a bebelușului lor.

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină părinți pentru prima dată. Cei doi au început deja să se pregătească pentru venirea pe lume a bebelușului. Amenajează camera copilului, iar Gina Pistol este şefă de şantier la vila din Cernica, în valoare de 300.000 de euro. Vedeta de televiziune a și cumpărat câteva lucruri pentru bebelușul care urmează să vină pe lume peste mai puțin de patru luni.

“Gina şi Smiley sunt foarte fericiţi. Abia aşteaptă să vină fetiţa, e o atmosferă de nedescris în casa lor. A cumpărat şi câteva lucruşoare de la magazinele pentru bebeluşi. Practic, doar cu asta se ocupă acum”, a declarat o sursă din apropierea vedetei de la postul Antena 1 pentru click.ro.

 

Ce au declarat Gina Pistol și Smiley după ce au aflat că vor deveni părinți

„În urma unor analize medicale, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi şi pentru iubirea noastră! Am avut emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine. În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră”, spunea Gina Pistol după ce s-a aflat că este însărcinată.

Gina Pistol și Smiley vor avea o fetiță.

„Taţii de fete sunt victime totale. Sper să fiu şi eu o figură autoritară pentru copil. Abia aştept. Deja m-am emoţionat. E un om pentru care voi face orice. Eu sper să fiu ca tată cel puţin la fel de bun ca tatăl meu. Asta îmi doresc. Sper că voi fi permisiv atunci când trebuie şi sever atunci când trebuie. Şi cred că mă voi juca mult. Trebuie să mă joc cu păpuşi, asta e”, declara Smiley.

citește și...