Smiley a împlinit 38 de ani. ”Am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă”

28.07.2021, 11:44
Smiley a împlinit 38 de ani. ”Am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă”
Smiley a împlinit 38 de ani. ”Am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă”

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, și-a aniversat ziua de naștere. Acesta a împlinit 38 de ani în data de 27 iulie. Cu această ocazie, artistul a transmis un mesaj plin de emoție pe contul său de socializare.”Am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă”, a spus Smiley.

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un cântăreț, compozitor, producător și prezentator TV, fost membru al trupei Simplu. Artistul a început și o carieră solo, iar în 2008 și-a lansat primul album – „În lipsa mea”. În plan personal, Smiley formează o familie alături de Gina Pistol și de fiica lor, Josephine.

În data de 27 iulie 2021, Smiley și-a aniversat ziua de naștere. Acesta a împlinit 38 de ani.

Smiley a împlinit 38 de ani. ”Mi-am trăit viața așa cum am visat-o”

De ziua sa de naștere, Smiley a transmis un mesaj plin de emoție pe contul său de pe o rețea de socializare. ”Viata e parca un tur de carusel sau cat un cantec dintr-o cutiuta muzicala. Ma uit acum la caruselul meu si intorc cheita muzicii vietii mele: Am 38 de ani si iubesc muzica si povestile de cand sunt mic. Atunci cand eram mic, imi imaginam ca pana la 38 e o eternitate. Au trecut ca o clipa… Moment cu moment, mi-am trait viata asa cum am visat-o si m-am bucurat de fiecare etapa a ei cu intensitatea cu care ma bucur acum. Si cred ca daca maine as redeveni copilul de ieri viata mea ar arata tot asa…”, a spus artistul.

”Am 38 de ani, iubesc, sunt sanatos, am o familie si cea mai frumoasa copila din Univers, iubita visurilor si cea mai buna prietena. Avem un motan pufos si stam la o casa cu curte. Am niste parinti frumosi si o bunica care-mi asculta muzica pe Youtube. Iubesc zambetul mamei asa cum iubesc rigoarea tatalui meu sau mainile bunicii mele. Am un frate de 31 de ani, deseori, mai mare decat mine si foarte multi prieteni buni. In plus, am niste vecini exemplari, iar cand ies pe strada lumea imi zambeste si imi spune domnu’ Smiley… Sunt bucuros, ca un muritor, pur si simplu pentru ca sunt. Pentru ca ma trezesc dimineata la soare, pentru ca iubesc si primesc iubire, pentru ca tura mea de carusel imi lasa un zambet mare pe fata… E zambetul cu care-ti scriu acum ca viata trece si ca avem puterea sa o incetinim si sa ne bucuram de ea. Va multumesc pentru ca faceti parte din viata mea!”, a încheiat Smiley.

Smiley despre relația cu Gina Pistol: ”A fost ce aveam eu nevoie”

Smiley formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021. Recent, Smiley a scos la iveală amănunte mai puțin știute din relația sa cu prezentatoarea de televiziune la podcastul realizat de Mihai Morar.  „Eu pentru Gina am fost un test de răbdare. Ea cumva a devenit mai răbdătoare, mai așezată mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi. Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine”, a spus artistul.

„Ea pentru mine a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina: este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală, ne plac același gen de trupe, de filme, aceeași mâncare. Suntem foarte asemănători din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi pune întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea să am un om acasă care mă așteaptă și care nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, de ceea ce am eu nevoie și care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”, a adăugat el.

citește și...