Singura supraviețuitoare a masacrului din Texas s-a acoperit cu sângele altui copil și s-a prefăcut că este moartă. ”A luat niște sânge și s-a murdărit cu el pentru a pretinde că a murit”

27.05.2022, 15:06

O fetiță de doar 11 ani s-a murdărit cu sângele unei prietene împușcate și s-a prefăcut că este moartă, pentru a supraviețui atacului sângeros din Texas de săptămâna trecută. Miah Cerrillo a supraviețuit incidentului șocant, în timp ce 19 colegi și prieteni, dar și 2 profesori, au fost uciși. ”Miah și-a văzut prietena plină de sânge și că s-a murdărit cu sângele ei”.

Când o elevă de 11 ani de la școala elementară Robb din Uvalde, Texas, a văzut-o marți pe prietena ei împușcată, ea a intrat în ceea ce mătușa ei a numit „modul supraviețuitor” și s-a mânjit cu sângele fetei pe corpul ei pentru a-l convinge pe bărbatul înarmat că și ea era moartă.

Înainte de a se juca moarta, fata cu gânduri rapide a reușit să ia și telefonul profesorului ei decedat și să sune la 911 pentru ajutor.

”Miah a luat niște sânge și s-a murdărit cu el pentru a pretinde că a murit”

Miah a supraviețuit unuia dintre cele mai grave atacuri de masă în școală din istoria SUA, dar familia ei spune că încercarea îngrozitoare a lăsat-o traumatizată.

 „Miah a luat niște sânge și s-a murdărit cu el pentru a pretinde că a murit. Cumnata mea mi-a spus că Miah și-a văzut prietena plină de sânge și că s-a murdărit cu sângele ei”.

”Are fragmente de gloanțe în spate”

Însă părinții ei au declarat presei locale că fetița de 11 ani plângea și a suferit un atac de panică când s-a întors acasă în acea noapte de la spitalul unde a primit îngrijiri primare.

„În acest moment, trebuie să ne rugăm și să-i cerem lui Dumnezeu să ne ajute să trecem peste această situație. Este traumatizant pentru o copilă de 11 ani să treacă prin asta, nu îmi pot imagina ce simte”, a spus mai Rivera.

Salvador Ramos a început să împuște cu o armă și o pușcă de asalt la școala elementară Robb din Uvalde, Texas, după ce și-a ucis bunica.Ramos a petrecut 40 de minute executând copii și adulți, în timp ce părinții au implorat polițiștii să intre înăuntru pentru a-i salva pe copii.

Fetița de 11 ani a fost rănită în timpul atacului, dar între timp a fost externată. „Fratele meu a spus că are fragmente de gloanțe în spate”, a mai spus femeia.

Miguel Cerrillo, tatăl lui Miah, în timp ce vorbea cu Washington Post, a spus că a ajuns exact la timp pentru a vedea că polițiștii o duceau pe fiica lui însângerată din clădire.

Masacrul de la Uvalde este cel mai grav atac armat dintr-o școală după 2012.

citește și...