Ce se întâmplă între Albert Oprea și Maria Chițu la ”Survivor România”. ”Te pup iubi, vino aici”

30.04.2021, 13:05
Ce se întâmplă între Albert Oprea și Maria Chițu la ”Survivor România”. ”Te pup iubi, vino aici”
Ce se întâmplă între Albert Oprea și Maria Chițu la ”Survivor România”. ”Te pup iubi, vino aici”

Albert Oprea și Maria Chițu, din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”, au fost surprinși în ipostaze tandre.

Albert Oprea și Maria Chițu au fost surprinși îmbrățișați la ”Survivor România”. CCei doi concurenți par din ce în ce mai apropiați. Camerele de supraveghere au surprins și o discuție între cei doi, relatează wowbiz.ro.

”Ce faci, bărbată-miu?”, i-a spus Maria lui Albert. ”Te pup, iubi. Vino aici. Să știi că… uite nu ți-am zis până acum. Voiam să-ți zic, să nu crezi că ți-o zic doar așa, de caterincă, dar îmi place de tine. La modul că ai un punct de vedere, nu ți-a fost frică, că puteai fi și tu parte din turmă și să te pui… Tu ai venit lângă cine ai simți, cine e cel mai puțin ajutat, să zic așa”, i-a spus Albert.

”Mi-a fost milă de tine”, mărturisește Maria. ”Da? Ți-a fost milă?”, o întreabă Albert. ”Nu neapărat. Mi se părea o nedreptate”, mai spune concurenta. Albert îi răspunde: ”Dacă ți-a fost milă, chiar aș vrea să te duci de aici, nu vreau milă, nu vreau!”. ”Erai un pic neajutorat”, încheie Maria.

Ce gest au făcut Albert și Maria după ce Starlin a fost eliminat de la ”Survivor România”

Starlin a făcut parte din echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D. În urma consiliului de eliminare din data de 25 aprilie, Starlin a fost cel care a părăsit competiția. Starlin a povestit ce atitudine au avut doi dintre foștii săi colegi din echipa Faimoșilor, Albert și Maria, în momentul în care acesta și-a luat rămas bun de la ei.

Starlin a dezvăluit că Albert și Maria au rămas cu mâinile la spate în momentul în care și-a luat la revedere, astfel că acesta nu a mai mers să se îmbrățișeze cu ei.

„Eu sunt o persoană care mereu a spus că în această competiție nimic nu e personal. Dar sunt extrem de real. Sunt chestii care nu s-au dat la televizor. În momentul în care am ieșit, am făcut ce am simțit. Toți colegii, în afară de Albert și Maria, au fost foarte afectați. Ei au rămas cu mâinile la spate, în momentul în care tu rămâi cu mâinile la spate, de ce trebuie să mă duc eu la tine să te îmbrățișez. De multe ori când te trezeai, nu dădeai bună dimineața, despre ce vorbim. Nici eu, nici Sorin nu avem nimic personal cu Albert și Maria. În niciun caz nu mi-am dorit ca oamenilor să le fie milă de mine, indiferent de povestea mea de viață. Eu am vrut să arăt cum se luptă pentru o bucățică de pâine. Albert e din prima zi cu noi, iar asta e dureros”, a detaliat Starlin pentru wowbiz.ro.

citește și...