Simona Trașcă, despre cazul Danielei Crudu. ”Chiar dacă te agresează, nu o să faci plângere împotriva lui”

12.02.2020, 10:47
Simona Trașcă, despre cazul Danielei Crudu. ”Chiar dacă te agresează, nu o să faci plângere împotriva lui”

Simona Trașcă a fost invitată la emisiunea “Răi da’ buni”, de la Antena Stars, unde a comentat despre cazul Danielei Crudu, care în weekend-ul trecut a fot bătută de iubitul ei croat.

Daniela Crudu a trecut prin momente extrem de grele în weekend, când a fost agresată de iubitul ei croat. Fosta asistentă de televiziune a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cazul ei a stârnit numeroase reacții din partea multor persoane publice.

Simona Trașcă a comentat, la Antena Stars, despre decizia Danielei Crudu de a nu depune plângere împotriva agresorului ei.

“Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu o să faci plângere împotriva lui. Eu una nu aş face plângere, dar l-aş părăsi. Asta aş face”, a spus Simona Trașcă, potrivit spynews.ro.

Simona Trașcă a fost și ea agresată

Blonda a povestit că și ea a fost victima violenței din partea fostului soț.

“În afară de tatăl meu, m-a bătut fostul soţ şi nu depuneam plângere, pentru că îl iubeam. M-a bătut de mai multe ori, dar este altă situaţie, eram mai mică. Femeile sunt proaste de gură uneori şi de acolo porneşte totul, însă nu, acum nu mai sunt de acord cu agresivitatea unui bărbat asupra unei femei. Nu este corect!”, a spus ea.

Simona Trașcă este de părere că o femeie nu trebuie sub nicio formă să stea lângă un bărbat agresiv.

“Un bărbat care dă o dată o palmă, o să mai dea. Asta e părerea mea, din moment ce a dat prima dată, o să dea mereu. Dacă s-a ajuns la aşa ceva, trebuie să-l părăseşti. Nu mai există viitor cu el. Nu zic că e bine ce am făcut eu sau ce face ea, dar ştiu sentimentul! Nu poţi să îi faci plângere omului pe care îl iubeşti!”, a încheiat ea.

citește și...