Paula Chirilă și-a făcut prima intervenție estetică la față. ”Nu te doare absolut nimic”

05.08.2020, 11:28
Paula Chirilă și-a făcut prima intervenție estetică la față. ”Nu te doare absolut nimic”
Paula Chirilă și-a făcut prima intervenție estetică la față. ”Nu te doare absolut nimic”

Actrița Paula Chirilă a suferit prima intervenție estetică la față. Artista a explicat ce anume și-a făcut.

Actrița Paula Chirilă a mărturisit că a luat decizia de a-și face prima intervenție estetică la nivelul feței. Este vorba despre un lifting facial. Vedea a explicat cum a decurs totul.

„A fost acum o săptămână. Este genială procedura. Îți face anestezie, nu te doare absolut nimic. Sunt doar niște fire de acid hialouronic. Se duce pe sub piele tot acidul ăla hialuronic și pielea arată un pic mai bine. Oricum am grijă de mine de când mă știu, am și o genă foarte bună”, a spus Paula Chirilă la o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

Actrița i-a încurajat pe cei care o urmăresc să nu țină cont de părerea celor din jur și să facă tot ceea ce îi face să se simtă bine.

„Am vrut să păstrez ceea ce am mai mult timp. (…) Mesaje întotdeauna vor fi. Eu încurajez pe oricine să facă orice să se simtă bine și Doamne ajută să dai peste un medic care nu te mutilează”, a mai spus artista.

A recurs la liposucție după ce a născut

Paula Chirilă a mărturisit că a recurs la liposucție după ce a devenit mămică. A vrut să scape de burtică.

„Mi-am făcut mai demult o lipo că rămăsesem așa cu burtică după sarcină. Nu scăpam de nicio culoare de asta, nu reușeam”, a mai declarat vedeta.

A fost căsătorită și are un copil

Paula Chirilă, în vârstă de 44 de ani, este cunoscută ca actriță de teatru și film. Este cunoscută și din postura de prezentatoare de televiziune. De-a lungul anilor, aceasta a participat la numeroase emisiuni TV care s-au bucurat de succes la public. În ceea ce privește viața personală, vedeta a fost căsătorită cu Marius Aciu, de care a divorțat în anul 2017. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, care se numește Carla.

citește și...