Simona Trașcă a făcut parastas de 7 ani pentru fratele ei. ”L-am visat de câteva ori înainte de pomană și îmi cerea ceva”

28.05.2021, 15:40
Simona Trașcă a făcut parastas de 7 ani pentru fratele ei. ”L-am visat de câteva ori înainte de pomană și îmi cerea ceva”
Simona Trașcă a făcut parastas de 7 ani pentru fratele ei. ”L-am visat de câteva ori înainte de pomană și îmi cerea ceva”

Simona Trașcă a făcut parastas de șapte ani pentru fratele său.

Simona Trașcă a trecut printr-o mare dramă în urmă cu șapte ani, atunci când fratele său a încetat din viață. Blonda povestea că a făcut tot ce i-a stat în putință să-și salveze fratele dependent de substanțe interzise, însă fără succes. Fratele Simonei Trașcă a murit în închisoare.

Zilele acestea, Simona Terașcă a făcut parastas de șapte ani pentru fratele ei.

Simona Trașcă: ”A fost o zi foarte dureroasă pentru mine”

Simona Trașcă a făcut declarații despre fratele său la emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars.

„S-a întâmplat pe 27 aprilie, dar fiind în post mama a zis să îi facem pomana de 7 ani după ca să se bucure și el. Am vrut să vin astăzi să le spun oamenilor care judecă pentru că, în săptămâna cu pomana, am avut o săptămână foarte grea. Nu a știut nimeni. Am fost foarte sensibilă. Eu i-am dat mamei bani să facă o parte din treabă. Eu l-am visat de câteva ori înainte de pomană pe frate-miu și îmi cerea ceva. I-am făcut o pomană foarte frumoasă, a avut e toate. Eu nu am mai mâncat colivă de 11 ani, de la moartea bunicului meu, iar acum am simțit nevoia să mănânc. I-am sfințit și crucea, a fost una nouă. A fost o zi foarte dureroasă pentru mine, am plâns până nu am mai avut lacrimi”, a declarat Simona Trașcă, potrivit spynews.ro.

”Sunt singura din familie cu sufletul împăcat pentru că am făcut tot ce am putut. Chiar am făcut. Lumea nu înțelege că el, săracul, lupta și nu mai putea din cauza drogurilor. Avea probleme și pe mine mă suna. Am încercat, dar a fost peste puterile mele, dar și peste ale lui, din păcate. Regrete avem cu toții în suflet dar eu știu că am făcut tot. Au fost momente când eu nu aveam bani în buzunar, dar i-am dus pachete când era închis”, a mai spus aceasta. ”Ultima dată când l-am văzut pe fratele meu era în pușcărie. A fost un moment extrem de dureros. Eram în Săptămâna Mare, el era transferat pe spitalul penitenciarului și nu aveam voie să intrăm. Știam că e foarte bolnav și doamnele polițiste mi-au spus că durează mult până mi s-ar fi aprobat cererea. Dar directorul mi-a spus că pot să intru chiar atunci să îmi văd fratele. A fost prima dată când mi-a spus că nu mai are putere. Consider că Dumnezeu m-a eliberat. Mi-am dus crucea”, a încheiat Simona Trașcă.

citește și...