Viviana Măntoiu îi pregătește pomana de un an a lui Cornel Galeș! Gesturile făcute de fosta iubită

23.11.2020, 18:37
Viviana Măntoiu îi pregătește pomana de un an a lui Cornel Galeș! Gesturile făcute de fosta iubită
Viviana Măntoiu îi pregătește pomana de un an a lui Cornel Galeș! Gesturile făcute de fosta iubită

Fostul soț al Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș, a murit la finalul lui noiembrie 2019, într-un accident de mașină tragic petrecut în Spania. Bărbatul s-a stins din viață la doi ani după ce soția lui a decedat răpusă de o boală nemiloasă.

După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș își refăcuse viața cu Viviana Măntoiu, femeia care i-a fost alături în ultima perioadă a vieții. Acum, femeia se pregătește să îi facă pomana de un an lui Cornel Galeș.

Viviana Măntoiu nu l-a uitat pe Cornel Galeș

Deși nu erau căsătoriți legal, Viviana Măntoiu s-a ocupat de înmormântarea lui Cornel Galeș și a cheltuit enorm pentru pomenile bărbatului. Din păcate, ea nu va fi prezentă acum la pomana de un an a acestuia, însă și-a delegat fiica să se ocupe de cele creștinești.

‘Mama este plecată din țară, mă voi ocupa eu de tot ce trebuie, așa cum mi-a trasat ea indicațiile. Am organizat o pomană, va avea loc pe 28 noiembrie, am invitat la ea pe toți apropiații și vom împărți câteva pachete. Fiind post, am decis să respectăm tradiția, dar să împărțim mâncărurile sale favorite. Am pregătit pachete cu sarmale de post, cu mămăliguță, colaci, colivă… Vom vedea dacă ne dă voie preotul, atunci vom pune și o sticlă de vin, pentru că așa i-ar fi plăcut lui’, a declarat Sasha Măntoiu pentru Wowbiz.

Fiica Vivianei se va ocupa de pomana lui Galeș

Tânăra a mai povestit că avea o relație foarte bună cu Cornel Galeș. 

‘Cornel era un tip care era tot timpul vesel, era optimist. Îmi lipsește foarte mult felul lui de a fi, ne înțelegeam de minune. Era plin de viață și îmi dădea, adeseori, și sfaturi bune, ne înțelegeam foarte bine. Chiar îmi pare rău că nu îl mai am prin preajmă. E normal să mă implic pentru pomana lui Cornel, el a fost tot timpul lângă mine când am avut nevoie. Măcar atât să pot face pentru el, acum că nu mai este’, a mai declarat fiica Vivianei Măntoiu.

citește și...