Simona Trașcă, dezvăluiri cutremurătoare la 7 ani de la dispariția fratelui său. ”A murit chinuit în pușcărie”

30.03.2021, 10:30
Simona Trașcă, dezvăluiri cutremurătoare  la 7 ani de la dispariția fratelui său. ”A murit chinuit în pușcărie”
Simona Trașcă, dezvăluiri cutremurătoare la 7 ani de la dispariția fratelui său. ”A murit chinuit în pușcărie”

Simona Trașcă a făcut dezvăluiri cutremurătoare la șapte ani de la moartea fratelui său.

Simona Trașcă a trecut printr-o mare dramă în urmă cui șapte ani, atunci când frtatele său a încetat din viață. Blonda a povestit, într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, despre momentele teribile prin care a trecut. Aceasta a mărturisit că a făcut tot ce i-a stat în putință să-și salveze fratele dependent de substanțe interzise.

”Frate-miu a început să se drogheze în anturaj, noi ne-am prins foarte greu de chestia asta. Atunci nici nu știam de droguri și când îl vedeam amențit, am zis că a băut și el o bere cu băieții pe la părculeț. A fost o luptă foarte grea, oamenii nu înțeleg dacă nu au fost în situația asta că spun că nu am făcut nimic pentru el. Ba da, am făcut tot ce am putut. Eu sunt singura din familie care are sufletul împăcat că știu că am făcut tot. Pe mine mă suna când era oprit într-un magazin că ajunsese la gesturi extreme pentru droguri”, a mărturisit Simona Trșcă, conform spynews.ro.

Simona Trașcă, dezvăluiri cutremurătoare la 7 ani de la dispariția fratelui său. ”Doctorii ne spuneau de foarte mulți ani să ne pregătim”

Simona Trașcă a explicat că a încercat să-și interneze fratele în centre de dezintoxicare, însă acesta refuza.

„Doctorii ne spuneau de foarte mulți ani să ne pregătim că ficatul lui e o mlaștină și nu mai rezistă, dar Dumnezeu i-a mai dat câțiva ani. Ne era greu să îl internăm că el nu era de acord și nu se putea împotriva voinței lui. Nu stătea acolo”, a mai spus aceasta.

Fratele Simonei Trașcă a murit în închisoare: „De multe ori îl internam în spital și speram că se va întâmpla o minune, dar nu mai avea puterea să treacă. Cea mai mare părere de rău este că a murit chinuit în pușcărie și nu am înțeles legea asta de la noi. În momentul în care a murit nici măcar nu ni l-au dat acasă să îl plângem. Ne-au spus că el este încă deținut și nu am avut parte să mai petrec timp cu el decât cât a durat slujba de înmormântare. Nu am fost lăsați la capelă pentru că este încă deținut. Am fost singura care nu s-a dezlipit de el aproape nicio secundă”.

citește și...