Simona Sensual, pregătită să devină mamă. ”Eu am încercat, am făcut niște tratamente”

14.12.2021, 15:05
Simona Sensual, pregătită să devină mamă. ”Eu am încercat, am făcut niște tratamente”
Simona Sensual, pregătită să devnă mamă. ”Eu am încercat, am făcut niște tratamente”

Simona Sensual, pe numele său real Simona Cristina Suhoi, a mărturisit ce planuri are pentru anul care vine. Simona Sensual, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit că, prntre altele, își dorește să devină mămică. ”Eu am încercat, am făcut niște tratamente”, a explicat Simona Sensual în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Antena Stars.

În urmă cu ani, Simona Sensual era cunoscută pentru aparițiile sale incendiare, dar și pentru relația tumultuoasă, presărată cu scandaluri, pe care a avut-o cu interlopul Nicu Maharu. Ieșită din lumina reflectoarelor, Simona Sensual a luat-o pe calea credinței și s-a implicat în afaceri.

La emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, Simona Sensual a vorbit despre viața sa personală. Aceasta a afirmat că este implicată într-o relație sentimentală, însă nu a dat detalii despre bărbatul din viața ei. De asemenea, Simona Sensual a afirmat că și-ar dori să devină mămică anul viitor.

Simona Sensual, pregătită să devină mamă. ”Asta este pe lista priorităților din 2022”

„Ne gândim. Asta este pe lista priorităților din 2022. Eu am încercat, am făcut niște tratamente, am avut niște probleme de sănătate, dar îmi doresc copil. Mi-am dorit dintotdeauna, iubesc copiii”, a declarat Simona Sensual, potrivit spynews.ro.

Aceasta a explicat că din cauza tratamenteleor pe care lea făcut a luat în greutate, însă acum a reușit să ajungă din nou la silueta dorită. „M-am îngrășat și m-am chinuit să slăbesc. Acum sunt în perioada în care las totul în voia lui Dumnezeu. Eu sunt optimistă”, a mai spus Simona Sensual.

Ce spunea Simona Sensual despre activitățile sale

În prezent, Simnona Sensual este interesată de latura spirituală și își petrece o bună parte din timp pictând icoane și diferite tablouri bisericești. Pictura este o metodă de relaxare. De unde mi-a venit ideea? Voiam să renovez, să îmi găsesc și eu un colț al meu, de liniște, să mă uit și să mă încarc energetic. Și am găsit această pasiune. Credința oricum este în sufletul meu. Dacă am în preajma mea tablouri, icoane, asta mă face să am energie bună. Vor exista și picturi avangardiste, nu doar icoane”, a povestit Simona Sensual într-un interviu.

De asemenea, Simona Sensual se ocupă și de patiseria pe care o deține: “Nu este o patiserie, haide să îi spunem un laborator. Utilajele pe care le am încap lejer într-o fabrică”.

citește și...