Simona Sensual, hărțuită. ”Primesc și apeluri și mesaje, îmi spun diverse tâmpenii”

05.12.2021, 12:00
Simona Sensual, hărțuită. ”Primesc și apeluri și mesaje, îmi spun diverse tâmpenii”
Simona Sensual, hărțuită. ”Primesc și apeluri și mesaje, îmi spun diverse tâmpenii”

Simona Sensual, pe numele său real Simona Cristina Suhoi, a mărturisit că este hărțuită. Simona Sensual, în vârstă de 38 de ani, a dat detalii despre ceea ce i se întâmplă în cadrul unui intervu pentru postul de televiziune Antena Stars. ”Primesc și apeluri și mesaje, îmi spun diverse tâmpenii” , a spus aceasta.

În urmă cu ani, Simona Sensual era cunoscută pentru aparițiile sale incendiare, dar și pentru relația tumultuoasă, presărată cu scandaluri, pe care a avut-o cu interlopul Nicu Maharu. Ieșită din lumina reflectoarelor, Simona Sensual a luat-o pe calea credinței și s-a implicat în afaceri. Acum, la Antena Stars, Simona Sensual a mărturisit că se confruntă cu o situație extrem de neplăcută. Aceasta este hărțuită la telefon. Simona Sensual a explicat că numărul ei de telefon a fost postat pe site-ul firmei pe care ea o are, iar cineva ar fi profitat de ocazie penteru a o suna și a-i trimite tot felul de mesaje.

”Cred ca am făcut o greșeală, am pus numărul meu personal pe site-ul de firmă, cred că de acolo l-au luat. Eu nu știu sigur dacă este o persoană sau mai multe pentru că mă sună mai multe numere de telefon, astfel că nu am certitudinea dacă este o persoană sau mai multe. Mai stresat este că mă sună noaptea cu video call. De câțiva ani de zile mă sună, cel mai recent s-a întâmplat zilele trecute. Noaptea eu nu răspund, indiferent de cine ar fi, decât dacă este o urgență. O să schimb numărul de telefon și o să scap de acest stres. Nu l-am schimbat până acum pentru că am foarte mulți furnizori care mă sună și îmi este greu să dau mailuri să spun că am schimbat numărul. Am zis că poate se schimba situația și o să mă lase în pace”, a detaliat Simona Sensual, notează spynews.ro.

 

Simona Sensual, hărțuită. ”Am fost la politie, dar nu vreau să creez o situație gravă și probleme”

”Nu vreau să ajung totuși la politie. Primesc și apeluri și mesaje, îmi spun diverse tâmpenii, nu vreau sa intru în aceste detalii. Am auzit din surse că a sunat mai multe persoane cunoscute. Eu un singurul lucru mi-am dorit, sa mă lase în pace măcar în perioada asta a sărbătorilor, pentru că am și eu multe treburi. Am fost la politie, dar nu vreau să creez o situație gravă și probleme”, a mai povestit Simona Sensual.

”Au fost foarte multe momente, mai ales în în anii aceea când eram logodită, ei nu țineau cont de aceste detalii… Știu cine ar putea fi, dar nu vreau să îi fac probleme. Iubitul meu este deranjat, normal. Eu sper sa înceteze, oricum în maxim o săptămână o sa îmi schimb numărul de telefon. Numărul acesta îl am de 15 ani”, a încheiat ea.

citește și...