Simona Pătruleasca, mărturisiri din mariajul său. ”A fost un moment dureros și greu”

03.03.2021, 16:27
Simona Pătruleasca, mărturisiri din mariajul său. ”A fost un moment dureros și greu”
Simona Pătruleasca, mărturisiri din mariajul său. ”A fost un moment dureros și greu”

Vedeta de televiziune Simona Pătruleasa a dezvăluit care a fot cel mai greu moment din mariajul său.

Prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează o familie de foarte mulți ani și se înțeleg de minune. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Ingrid. Vedeta a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, care a fost cel mai dificil moment din căsnicia sa.

”Cel mai dificil moment din viața noastră a fost acela în care am aflat că nu pot să rămân însărcinată. A fost un moment dureros și greu. Mi-am dat seama că nu orice soț, bărbat, poate duce un astfel de moment. Mulți tineri au ajuns să divorțeze din acest motiv, pentru că soții erau copleșiți de toată nebunia asta care înseamnă fertilizare in vitro, drumurile la spital. Sabin a fost cel care, atunci când eram cu moralul la pământ, m-a susținut și mi-a dat încredere că vom reuși. Și am reușit”, a declarat prezentatoarea jurnalului de știri de la Kanal D.

Ce spune Simona Pătruleasa despre viața de cuplu


Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof sunt împreună de 16 ani, iar de 13 ani sunt căsătoriți. Vedeta a vorbit despre momentele de romantism din cuplu.

”Da, noi nu avem nevoie de ocazii speciale, ca Valentines Day, ca să ne arătăm iubirea. Sabin îmi aduce tot timpul flori, acum și lui Ingrid. Ne facem mereu mici surprize, lucruri care ne fac plăcere și ne bucură sufletul”, a spus vedeta de televiziune.

Simona Pătruleasa a afirmat că și în cuplul lor există discuții, însă reușesc să treacă rapid peste astfel de momente. ”Ca în orice familie, există și disensiuni, ne mai supărăm, suntem diferiți. Dar fiecare, în felul lui, lasă de la el, depinde de situație. Am ajuns la maturitatea de a nu spune lucruri care să rănească”, a afirmat aceasta.

citește și...