Simona Pătruleasa, victima prejudecăților. ”Nu m-am considerat ruptă din soare”

25.03.2022, 20:23

Simona Pătruleasa s-a confruntat cu numeroase prejudecăți din cauza frumuseții, în trecut. Prezentatoarea TV spune că nu se consideră o femeie frumoasă și că sucesul ei în televiziune nu se datorează calităților fizice.

Simona Pătruleasa este prezentator de știri de aproximativ 20 de ani. Bruneta a dezvăluită că, la începutul carierei în televiziune, s-a lovit de prejudecățile oamenilor din jur, legate de calitățile ei fizice.

Prezentatoarea Tv spune că are alte calități care ar trebui admirate.

”Mi s-a întâmplat să fiu victima prejudecăților”

„Mi s-a întâmplat să fiu victima prejudecăților în trecut, când aveam 30 de ani și am pășit în lumea asta a televiziunii, însă în ultima vreme nu, sau poate nu mai pun eu așa mult preț pe acest lucru. Eu nu m-am considerat niciodată atât de frumoasă sau că aspectul fizic mi-a deschis niște uși. Dar în lumea televiziunii contează și cum arăți. Nu m-am considerat însă „ruptă din soare”. În țara noastră sunt foarte multe femei frumoase. Nu cred că mi s-a deschis acest drum datorită frumuseții”.

Bruneta consideră că succesul ei în televiziune nu se datorează frumuseții. Prezentatoarea consideră că succesul profesional se datorează profesionalismului.

”Oamenii au avut încredere în mine pentru că eram dedicată carierei mele”

”Când am intrat în televiziune, m-am dus la casting, am dat niște probe și, din câteva mii de oameni, am rămas șapte. E adevărat că, atunci când am venit la Kanal D, aveam experiența Știrilor, eram deja cunoscută și am fost aleasă să vin, oamenii au avut încredere în mine pentru că eram dedicată carierei mele, foarte serioasă în profesia mea. Cred că au fost mai mulți factori care au contribuit la construirea carierei mele, categoric nu frumusețea a fost acel factor hotărâtor. Aspectul fizic poate, cel mult, să atragă atenția la început, dar după aceea trebuie să dovedești în permanență că ești foarte bun în ceea ce faci”, a declarat vedeta pentru VIVA. 

citește și...